F. Šefl 49.
S. Marek 89. (p.)
2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 10:15

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice mají další výhru, Kynšperk důstojným soupeřem


Branky


49. F. Šefl , 89. S. Marek (p.) - 11. F. Labai , 27. S. Bartůněk , 64. F. Labai , 81. F. Labai
10

Souboj nováčka z Kynšperka se suverénem soutěže z Trstěnic. Souboj outsidera, který ovšem předvádí velice sympatické výkony, díky kterým má po sedmi utkáních devět bodů a vyhýbá se tak sestupovým vodám, s velkým favoritem, který v soutěži doposud ztratil pouhý jeden bod. Poslední utkání na delší dobu bylo pro hosty nutnou výhrou, domácí mohli pouze překvapit. Na zápas si našlo cestu několik fanoušků, kteří navzdory opatřením fandili alespoň “za plotem”

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trstěnice šly do vedení brzy

Od úvodních minut se hrál atraktivní fotbal z obou stran, který se divákům musel líbit, a byli to domácí, kdo se ocitl v první velké příležitosti. Ve 3. minutě se ve vyložené šanci objevil Martin Najman po přihrávce Miroslava Vágnera, ale míč netrefil dobře a střela nakonec ani nemířila na branku. V 7. minutě zahrával přímý kop kapitán domácích Stanislav Marek, jeho pokus ale hostující Čeček zlikvidoval. V 11. minutě se do první větší šance dostali hosté, ti si však v zakončení počínali mnohem efektivněji. Francisc Labai, nejlepší střelec soutěže, dostal po rychlém útoku přesný balón do otevřené obrany a překonal gólmana. V 16. minutě zahrával přímý kop hostující Ondřej Synek, Vámi zvolený nejlepší hráč posledního kola, svou střelu však poslal těsně vedle domácí svatyně. V další minutě pálil Ivan Hraško, ale domácí brankář Karel Sommer střelu vyrazil. Ve 25. minutě vykopával Kynšperský Marek Čeček od vlastní branky, ale míč se dostal jen k Franciscu Labaiovi, jehož střelu domácí gólman vyrazil na roh. Po jeho zahrání se míč dostal přes bližší tyč do vápna, kde stál Stanislav Bartůněk a pohotově poslal míč do branky a hosté vedli již o dvě branky. Ve 38. minutě vyslal zajímavý pokus Martin Najman, Čeček si s ním ale poradil. Ve 40. minutě mohli hosté své vedení ještě navýšit, trefili však pouze brankovou konstrukci a do šaten se tak šlo za stavu 0:2.

Rychlé snížení na obrat nestačilo

Domácím se povedlo krátce po začátku druhé půle snížit, ve 49. minutě vyslal přesný pas mezi obránce Jaroslav Urbánek. Adresátem byl Filip Štefl, kterému se povedlo poslat míč přes gólmana do branky. Čeček si sice na míč sáhnul, ale brance již zabránit nedokázal. V 55. minutě zahrávali domácí rohový kop a nechybělo mnoho, aby si hosté vstřelili nešťastnou vlastní branku. V 64. minutě se po domácím nedůrazu dostal k míči Francis Labai, který zatáhl míč do strany, kam ho následoval gólman Sommer, kterému se povedlo míč Labaiovi částečně vypíchnout, ten se však dokázal s míčem následně otočit a poslat ho do odkryté domácí branky. Bylo to 3:1 pro hosty. V 81. minutě předvedl kvalitní čtení hry brankář Sommer, když včasným vyběhnutím přerušil akci hostů, odražený míč se ale dostal pouze k Franciscu Labaiovi, který střelou z pořádné dálky poslal míč ke vzdálenější tyči a svou třetí brankou v utkání zvýšil na 4:1. V 84. minutě byly velké šance na obou stranách, Stanislav Marek zahrával přímý kop, z nějž Libor Nováček hlavou nastřelil pouze tyč. Z protiútoku se mohl prosadit opět Francisc Labai, ale těsně minul. V 89. minutě byl v hostujícím vápně po postupném útoku faulován Daniel Packert a následný pokutový kop proměnil kapitán Stanislav Marek. Snížil tak na konečných 2:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer (správce): Dnešní zápas s diváky za "plotem" se líbil. Hrálo se bojovné utkání ve vysokém tempu s řadou pěkných příležitostí a branek. S lídrem soutěže jsme nakonec odešli poraženi, ale předvedli jsme kvalitní výkon.

TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák (trenér hostů): Jak jsem předpokládal, Kynšperk neměl od začátku žádný respekt, hrál tvrdě, někdy za hranicí pravidel, ale po uklidnění ze strany trenéra soupeře, což pomohlo, se hrál fotbal. Kynšperk byl slušný na balonu a chtěl hrát fotbal, nebyl zatažený. Pro mne velmi milé překvapení . Řekl bych, že to byl zatím nejlépe hrající tým , který jsme potkali, divím se, že nejsou výše v tabulce. Pro nás velmi důležité a hlavně vybojované body.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
K. Sommer [-] - M. Najman [-] , M. Vágner [-] (46. F. Šefl [-] ) , D. Packert [-] , J. Marek [-] , S. Marek [-] , L. Nováček [-] , J. Kardoš [-] (80. M. Petruška [-] ) , M. Carda [-] , F. Hanzlíček [-] (34. Z. Beran [-] ) , J. Urbánek [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
M. Čeček [-] - A. Novák [-] (76. D. Kovárník [-] ) , F. Labai [-] , F. Kovárník [-] (46. P. Kvěšek [-] ) , M. Štrupl [-] , P. Hraško [-] , S. Bartůněk [-] (60. T. Oleksink [-] ) , M. Osvald [-] , T. Chlapec [-] , O. Synek [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 75. D. Packert - 28. S. Bartůněk , 52. A. Novák , 83. P. Hraško .
Hráči zápasu: F. Labai , M. Lorenz .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Martin Křížek
Tip experta: výhra hostů

Kynšperk je pro mě příjemným překvapením a už párkrát překvapil, ale zde bude favoritem tým Trstěnic a jasně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů