J. Červený 74. (p.)
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovník s Pulpitem na lavičce nestačil na mladíky z Plzně vedené Pavlem Fořtem


Branky


74. J. Červený (p.) - 18. J. Selnar , 54. K. Krátký , 87. R. Hranáč
15

Souboj dvou osobností v pozicích trenérů vyzněl lépe pro hostujícího Pavla Fořta. Domácí Rakovník s Martinem Pulpitem na lavičce a s výrazně obměněným kádrem oproti minulé neúspěšné sezóně neuspěl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, domácí ani nevystřelili na branku

Jedniným úspěšným střelcem prvního poločasu byl hostující Jakub Selnar, který poslal béčko Viktorie do vedení v 18. minutě. 42. minuta znamenala konec v utkání pro domácího Marka Hejdu, který inkasoval druhou žlutou a tudíž i červenou kartu. Během první půle měli šance pouze hosté. Domácí ani nevystřelili na branku a mohli býr rádi, že odcházeli do kabin pouze s jednobrankovou ztrátou.

Plzeň si vedení pohlídala

Druhý poločas nabídl další tři branky. Nejprve se prosadil v 54. minutě Kryštof Krátký a zvýšil vedení Plzně na 2:0. V 74. minutě dostali domácí výhodu pokutového kopu, který proměnil kapitán Jaroslav Červený a dostal Rakovník na dostřel. Plzeňští přesto kontrolovali hru a jejich převaha vyústila v 87. minutě v pojišťovací branku, kterou vstřelil Robin Hranáč a určil tak konečné skóre 1:3. 

 

Zdroj: Web FC Viktoria Plzeň



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Plzeň B
Pavel Fořt - trenér: Bylo to první mistrovské utkání nové sezony, někteří kluci hráli dospělý fotbal o body poprvé. Ze začátku to bylo trochu znát v nervozitě, hráli jsme rychle nahoru, neproměnili šance... Kluci poznali, že ten fotbal je taky hodně o tvrdosti, některé zákroky byly až za hranou. Po vyloučení hráče Rakovníka jsme měli zápas pod kontrolou, dali jsme gól na 2:0. Bohužel pak rozhodčí písknul penaltu a Rakovník snížil, ale kluci to neřešili a zvládli to dobře gólem na 3:1. Pak už nebylo o čem. Jsem rád, že jsme si vyzkoušeli nelehký venkovní zápas a kluci se s tím vypořádali dobře. S vítězstvím jsem spokojený, ale je co zlepšovat.



Sestavy


SK Rakovník
P. Janda [-] - D. Pelyak [-] , M. Hejda [-] , R. Hamouz [-] (77. K. Omovie [-] ) , N. Bleck [-] , J. Rohla [-] (61. J. Krupička [-] ) , P. Tvrz [-] (74. F. Krejčík [-] ) , J. Šindler [-] , J. Červený [-] , D. Dolák [-] (61. F. Kalaš [-] ) , P. Duchoň [-]

FC Viktoria Plzeň B
D. Edelman [-] - A. Pešek [-] (71. L. Václavík [-] ) , J. Koželuh [-] , A. Vrba [-] (83. A. Čihák [-] ) , K. Krátký [-] (61. T. Kepl [-] ) , J. Halász [-] , P. Řezáč [-] (83. K. Žilák [-] ) , J. Selnar [-] , M. Petr [-] , V. Míka [-] , R. Hranáč [-]

ŽK: 34. M. Hejda , 64. J. Červený - 37. R. Hranáč , 39. J. Selnar , 67. T. Kepl . ČK: 42. M. Hejda .
Hráči zápasu: R. Hranáč , K. Krátký .
Počet diváků: 530. Rozhodčí: Hányš Martin - AUBRECHT Jan, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: David Tetour
Tip experta: výhra hostů

Na základě výsledků minulé sezony si myslím, že vyhraje Plzeň, která by měla zužitkovat dobrou kondiční připravenost svých hráčů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů