Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Českého Brodu poprvé vyhrála, Poříčí naopak dál čeka na bodový zisk


7

Kounice - Azyl Českého Brodu poprvé pomohl domácím k zisku tří bodů v zápase s Poříčím. Před zápasem Souboj posledního s předposledním vyzněl lépe pro domácí, kteří čtyřmi brankami rozhodli o výhře do hodiny hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Krombholz a vedení domácích

Lepší vstup do zápasu měli určitě domácí, kteří si vytovřili i několik šancí. Navíc hýřili i aktivitou a získávali míče v nebezpečném prostoru.V 19. minutě navíc dostal domácí šťastnou ránou od vedení Krombholz - 1:0. O dvacet minut později se do odraženého míče opřel znovu střel první branky a trefil se i podruhé - 2:0. Zvýšit mohl Pěnkava, ale nedokázal přelobovat hostujícího brankáře.

 

 

 

 

 

 

 

 

Domácí vedli už o čtyři góly, poté se trefili i hosté

Českobrodští byli lepším mužstvem i po změně stran, ale nedokázali proměňovat šance. Jednu z nich ale přeci jen využil v 50. minutě Ravizza po přihrávce Krombholze - 3:0. Po hodině hry byl navíc náskok už čtyřgólový, když parádní akci předvedl Novotný, který ještě precizně připravil zakončení pro Šťastného - 4:0.

 

Poté se do hry dostalo také Poříčí, domácí ukolébáni vysokým vedením jakoby přestali hrát. z větší dálky se prosadil Balata v 66. minutě - 4:1. O deset minut později dal branku i Trpišovský - 4:2. V závěru zápasu navíc ještě Poříčí trefilo z přímého kopu spojnici brány.

 



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod B
Jindřich Stejskal, trenér: "Měli jsme hodně slušný vstup do utkání a vytvořili si několik šancí ze strany, kdy beci skvěle doplňovali ofenzivu. Co mě těší ještě víc je, že se nám dařilo získávat míče v zajímavých prostorech a útočili tak do nezformované hostující obrany. Po jednom z nich nás šťastnou střelou dostal do vedení Krombholz. Hodně podobná situace předcházela i druhé brance. Po změně stran byl náš výkon ještě lepší. Tlačili jsme se do útoku, ale nabídnuté šance se nám nedařilo proměňovat. Až Ravizza dokázal ukončit střelecký půst. A naší čtvrté brance předcházela pěkná akce. Poté jsme až moc sundali nohu z plynu. Hosté dokázali snížit střelou z dálky a za deset minut přidali druhý zásah. Ke konci zápasu ještě trefili spojnici. Takové podcenění se nám nesmí stávat, protože nás to může vytrestat. Tentokrát byl náš náskok dostatečný."




Sestavy


SK Český Brod B
R. Přibyl [-] - J. Nekolný [-] , P. Sedláček [-] (61. V. Dušek [-] ) , D. Šťastný [-] , F. Ravizza [-] (74. T. Čermák [-] ) , J. Balík [-] , M. Novotný [-] (61. J. Hanzl [-] ) , J. Krombholz [-] , F. Říha [-] , J. Pěnkava [-] , M. Čuřík [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , P. Pohorský [-] , J. Jírů [-] (69. D. Verner [-] ) , O. Páv [-] , J. Trpišovský [-] , V. Balata [-] , J. Baštýř [-] (60. L. Balata [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

Hráči zápasu: J. Krombholz .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Glogar Lukáš - PAUKNER Karel, BLATNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Marek Pelc
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas a myslím si, že výsledek bude stejný jako celý průběh zápasu. Proto dávám remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích