2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napajedla dokázaly ve druhé půli otočit duel s Nevšovou


Branky


5

Do Napajedel zavítali fotbalisté Nevšové bez zraněného exligisty Aleše Urbánka. Přesto se Valaši ujali již v osmé minutě vedení. Domácí ale dokázali po hodině hry srovnat střídajícím Hudákem. Deset minut před koncem pak domácí rozhodli o své výhře.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli půli o jednu banku

"Do zápasu v Napajedlích jsme šli s absencí několika hráčů, ale i tak začal v rychlém tempu, hrálo se nahoru - dolů. Už v 10. minutě jsme zahrávali rohový kop, ze kterého nás poslal do vedení Svaťa Beňo.Soupeř byl zaskočený vývojem utkání a snažil se o vyrovnání. Hrálo se bojovné, pohledné utkání na obou stranách. Poločas tak skončil naším vedením, " viděli první dějství činovníci Nevšové.

 

"Utkání jsme nezačali dobře. V 8. minutě jsme inkasovali laciný gól po rohovém kopu hostujícího mužstva. Od té doby jsme se snažili o vyrovnání, jenže celý první poločas jsme nehráli podle našich představ, nebyli jsme ve správném tempu a brankáře Nevšové jsme prakticky neohrozili. V poslední minutě poločasu se nám konečně podařila gólová akce, bohužel ta koncovka…. Druhá půle byla již o něčem jiném, hosty jsme zatlačili a odměnou nám byla vyrovnávací branka v 66. minutě Hudákem. Další tlak vyústil i ve vítězný gól, když v 80. minutě rozhodl Koutník. Přestože hosté měli nebezpečné brejky, utkání jsme již zvládli," viděl duel trenér Napajedel Josef Pospíšil.

 

 

 

 

 

Domácí dokázali strhnout vítězství na svoji stranu

"Do druhé půle domácí střídali a to se jim vyplatilo. V 55. minutě zápasu provětral Roman Vašička gólmana Balážika výstavní střelou, ten však konečky prstů vyškrábl jeho střelu na roh. Následně se však střídající Hudák nejlépe zorientoval ve vápně a v 60. minutě vyrovnal. Nám docházely síly, na velkém hřišti jsme se snažili ubránit každý metr, ale bylo to velmi fyzicky náročné. Bohužel jsme tak 10 minut před koncem dostali lacinou branku a ta nás stála všechny body. I tak naše mužstvo sehrálo kvalitní utkání, s těžkým soupeřem jsme na jeho půdě drželi krok a bojovali až do konce", hodnotí průběh duelu fotbaloví funkcionáři TJ Sokol Nevšová.



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
web Napajedel: Nepříznivý stav jsme dokázali otočit. U hráčů byla vidět vůle po vítězství a to se cení

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Škoda, že jsme na půdě soupeře nedokázali udržet naše vedení. I přes velkou snahu a bojovnost nám v závěru došly síly



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - J. Laciga [-] , M. Huťka [-] , M. Drga [-] , A. Simerský [-] , M. Dvořáček [-] , R. Foral [-] (89. M. Holomek [-] ) , K. Havránek [-] (90. D. Brauner [-] ) , M. Němec [-] , P. Koutník [-] , R. Holomek [-] (46. M. Hudák [-] )

TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - M. Toman [-] , J. Kovář [-] (57. J. Hořák [-] ) , M. Gabko [-] (73. M. Kuric [-] ) , P. Stratený [-] , S. Beňo [-] , R. Kvěťák [-] , J. Fuksa [-] , R. Vašička [-] , J. Solařík [-] , V. Tomšů [-]

ŽK: 78. P. Koutník .
Hráči zápasu: P. Koutník , M. Němec - S. Beňo , J. Fuksa .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Filip Novotný
Tip experta: výhra domácích

Napajedla si doma s Nevšovou poradí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích