2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Nevšové si doma vyšlápli na lídra tabulky z Holešova


Branky


5

V Nevšové se představil lídr tabulky z Holešova a v první půli tahal za kratší konec. Domácí vstřelili dvě branky, hosté nastřelili pouze tyčku. Ve druhém dějství hosté přitlačili domácí celek na vlastní polovinu, ale snížit se jim podařilo až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

"Zápas začal v rychlém tempu a soupeř se zdál být zaskočený naší agresivní hrou na míči. Ta pramenila v rychlé brejky kdy již v 10 minutě se snažil Vašek Tomšů přelobovat gólmana hostů, ten však byl pozorný. Následovala ale další akce při které se již nemýlil a prudkou střelou nedal gólmanovi Janalíkovi šanci. I nadále jsme byli lepším celkem, bojovali o každý metr. Bohužel se zranil Lukáš Hladík, který musel střídat, ale Michal Gabko se hned aktivně do hry zapojil. Druhou branku jsme přidali v 35 minutě zápasu po rohovém kopu zahraném Alešem Urbánkem, tečoval jeho střelu Vašek Tomšů. Poločas tak skončil 2-0, kdy jsme byli lepším týmem," hodnotí první dějství činovníci Nevšově.  

Domácí těsnou výhru uhájili až do konce

"Do druhé půle jsme vstoupili opatrněji, vědomi si kvality soupeře. Ten se snažil co nejrychleji skórovat, ale naše obrana byla pozorná. Soupeř mohl několikrát skórovat, ale náš gólman byl vždy na svém místě a skvěle četl hru. Holešov upravil skóre až v 91 minutě po rohovém kopu, kdy padla vlastní branka, ale na naše vítězství již neměla vliv. Hráčům patří velká pochvala za bojovnost a předvedené nasazení. S těžkým soupeřem jsme dokázali urvat důležité 3 body.," viděli druhý poločas fotbaoví funkcionáři z Nevšové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Proti kvalitnímu celku Holešova jsme po obětavém výkonu získali všechny tři body.

SFK Elko Holešov
facebook Holešova:



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - P. Stratený [-] , S. Beňo [-] , R. Kvěťák [-] , J. Fuksa [-] , R. Vašička [-] (80. J. Kovář [-] ) , J. Solařík [-] , V. Tomšů [-] , A. Urbánek [-] (55. T. Václavík [-] ) , D. Blanař [-] (41. J. Hořák [-] ) , L. Hladík [-] (25. M. Gabko [-] )

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - D. Čep [-] (46. J. Chudárek [-] ) , R. Paštěka [-] (63. S. Uličný [-] ) , M. Miklík [-] , V. Matulík [-] - D. Ševčík [-] , P. Polomík [-] , D. Pavelka [-] , T. Zakopal [-] (46. R. Jadrníček [-] ) - J. Křenek [-] , D. Daďa [-] (79. J. Navrátil [-] )

Hráči zápasu: M. Křížek , V. Tomšů - D. Pavelka , P. Polomík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - DOLEŽAL Radim, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Josef Fojtík
Tip experta: remíza

Utkání v Nevšové skončí po devadesáti minutách nerozhodně