1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov si veze z Velkých Karlovic dva body


Branky


3

Branky padaly až v samotném závěru. V penaltové loterii se pak více dařilo hostím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"Natěšení diváci po hodně dlouhé nucené přestávce viděli zajímavou bitvu, kdy konečná remíza je asi spravedlivá. Měli jsme několik šancí, které jsme nedokázali proměnit a naopak byli to hosté, kteří nám zle zatápěli najmě po našich hrubkách v obraně. Hodně nám chyběl ve středu obrany k Pepovi Mikulovi zraněný Martin Pavelka, kterého na tomto postě nahradil jeho starší bratr Jan Pavelka, ale zase Honzovým nastoupením ve středu obrany jsme oslabili útočnou fázi," viděl první poločas vedoucí karlovického týmu Jaroslav Valián.

 

 

Domácí dokázali utkání ještě zremizovat

V prvním poločasu se tak diváci ve Velkých Karlovicích branky nedočkali. Hrál se ale svižný fotbal s řadou šancí na obou stranách. Ozdobou utkání byli oba brankáři, kteří se několikrát při svých zákrocích vyznamenali. Na branky se tak čekalo až do poslední desetiminutovky. Hosté se ujali vedení, domácím se podařilo ale rychle kontrovat. Zápas dal došel do penaltového rozuzlení."Když už jsme se do jasné brankové pozice přece jenom dostali, stál proti nám bezchybný brankář hostů Janalík, kterému určitě mohou hosté děkovat, že utkání doběhlo až do penaltového rozstřelu. Tam se nám dlouhodobě nedaří a po bezchybných pentlích Škrobáka a Němce přišel dvakrát z našich kopaček zmar a tak druhý „prémiový“ bod si odvezli hosté," dodal karlovický činovník.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí: Příští víkend jedeme k nováčkovi do Valašské Polanky, odkud se jistě body nebudou zrovna nějak překotně vyvážet. Čekáme litou bitvu, ale pravda, co jiného si divák může přát.

SFK Elko Holešov
facebook Holešova:



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
L. Sedlák [-] - P. Škrobák [-] , M. Jurajda [-] (62. J. Langer [-] ) , J. Podešva [-] , J. Pavelka [-] , J. Píšek [-] , L. Němec [-] , J. Mikula [-] , J. Kučera [-] , M. Melichařík [-] , T. Ondřejka [-] (64. T. Štuler [-] )

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Charuza [-] , D. Čep [-] , R. Paštěka [-] , V. Matulík [-] - D. Ševčík [-] , P. Polomík [-] , D. Pavelka [-] , T. Zakopal [-] (46. J. Chudárek [-] ) - J. Křenek [-] (56. D. Daďa [-] ) , S. Uličný [-]

Hráči zápasu: L. Sedlák , L. Němec - R. Janalík , P. Polomík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Popelák Luboš - FILGAS Jan, PAVLICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Válek
Tip experta: remíza

Ve Velkých Karlovicích bude k vidění remízový duel

Tip: výhra domácích