J. Vosyka 20.
J. Kalabza 26. (p.)
J. Vosyka 48.
3:4
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov otočil téměř prohraný zápas


Branky


20. J. Vosyka , 26. J. Kalabza (p.) , 48. J. Vosyka - 57. V. Šperl , 65. V. Šperl , 68. V. Šperl (p.) , 80. R. Remiáš
30

Co bylo vidět v Nepomuku, fotbalový fanoušek jen tak nezažije. Domácí po solidním výkonu vedli v polovině zápasu o tři branky, ale vyšli bodobě naprázdno. Holýšovský Šperl se postaral o hattrick během 11. minut a obrat dokonal Remiáš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větší pohoda byla na domácích kopačkách

Holýšov dvakrát za sebou ztratil na domácí půdě a chtěl navázat na předchozí úvodní vítězné tažení soutěží. Ale v Nepomuku, který nezažívá nejlepší období, nezačal dobře. S třináctkou na hřišti pobíhající Jakub Vosyka poslal velmi dobře hrající Nepomuk do vedení ve 20. minutě a o šest minut později navýšil na 2:0 z nařízené penalty Josef Kalabza. Hosté byli otřesení a do poločasové pauzy nedokázali na nepomuckou jízdu odpovědět.

Vedení 3:0 nestačí

Nepomuk navázal na hru z prvního poločasu a brzy po přestávce navyšoval Jakub Vosyka na 3:0. Ještě se domácí několikrát dokázali dostat do nebezpečného zakončení, ale už bez změny na skóre v jejich prospěch. Za to se do ojedinělé šance dostal hostující střelec Václav Šperl, který v 57. minutě nastartoval svůj tým ke stíhací jízdě za lepším výsledkem. Domácími tato branka otřásla a na další zbytek zápasu jakoby se nepomučtí hráči proměnili v kužely. V 65. minutě snižoval na rozdíl jediné branky, po pěkné kombinaci Holýšova, opět Václav Šperl. A když mu byla o 3 minuty později nabídnuta penalta k završení hattricku, nepohrdl jí. Domácí byli mimo, hra jim nešla, přišla nervozila a ve strachu o alespoň bod ze zápasu přibývalo chyb. Špatného, zejména psychického stavu nepomuckých hráčů, využili hosté k dokonání obratu deset minut před koncem. Branku zaznamenal Radim Remiáš, jehož branka znamenala konečný výsledek 3:4.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra domácích: Já bohužel na zápase nebyl, ale informace k zápasu mám od vedoucího mužstva zhruba takové: "První poločas výborný a druhý totálně na h**no". Při vedení 3:0 jsme měli ještě další šance, které jsme trestuhodně zahodili a pak se to začalo sypat.




Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Nový [-] (75. R. Rous [-] ) , A. Viktora [-] (71. L. Sládek [-] ) , D. Šmíd [-] (84. M. Baran [-] ) , M. Kašpar [-] (84. M. Berkovec [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-]

FK Holýšov
J. Švihořík [-] - R. Remiáš [-] , R. Kraus [-] , J. Vnouček [-] (88. D. Šobr [-] ) , T. Michálek [-] , P. Trhlík [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] (90. R. Baxa [-] ) , J. Vítek [-] , V. Šperl [-] (90. V. Kaas [-] )

ŽK: 90. J. Kozák - 90. V. Šperl .
Hráči zápasu: J. Vosyka - V. Šperl .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - DUSPIVA Václav, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Pavel Javorský
Tip experta: výhra hostů

Holýšov potvrdí letošní dobrou formu a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích