5:1
(4:0)
66. V. Mifek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Staňkov na hřišti Domažlic nepřekvapil


Branky


14. M. Hoang , 18. I. Vojtko , 25. M. Hoang , 28. M. Hoang , 81. D. Olaoye - 66. V. Mifek
32

Domažlická "Benfika" sviští soutěží bez ztráty kytičky a i když proběhlo několik těžkých zápasů, jde si jednoznačně za svým prvním místem. Staňkov má tuto sezónu opačnou pozici a výsledkově se ještě hledá. Na domácí mužstvo neměli hosté nárok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o celém zápase, Martin Hoang vsítil hattrick

Domácí měli, i přes úvodní nelibost trenéra Javorského, územní převahu a postupně se dostávali do atakování staňkovského brankáře Jánského. Prvním úspěšným střelcem se stal Hoang Minh Kien Martin (dále jen "Martin Hoang"), který ve 14. minutě proměnil svůj únik středem. Další branku vstřelil, po nedůrazu hostující obrany, zakončující stoper domažlické obrany, Ivo Vojtko, který v souboji přetlačil staňkovského ZáhořeMartin Hoang byl při chuti a když se ve 25. minutě opřel do odraženého míče, po rohovém kopu, David Olaoye, který se zastavil v chumlu hráčů ve vápně, našel si nejrychleji míč právě Martin, který jej přesně nasměroval do sítě. A svou třetí branku v zápase vstřelil o pouhé 3 minuty později, když dostal po rychlém útoku přihrávku z levé strany, položil si brankáře a následně prostřelil obránce kryjící hostující bránu.

Poslední branku vsítil Olaoye

Ve druhém poločasu se hra uklidnila a i Staňkov se dostával do některých příležitostí. Jednu z mála šancí hostů proměnin Vojtěch Mifek v 66. minutě, ale to bylo vše, co Staňkov tomto zápase zvládl. Jak se blížil konec zápasu, ubývaly síly na obou stranách, ale k velmi pohledné samostatné akci se odhodlala nová posila Domažlic, David Olaoye, který z pravé strany prošel přes tři bránící hráče a míč uklidil s přehledem za Jánského záda.

 

Sestřih ze zápasu:



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér domácích: Na zápas jsem kluky připravoval, že nesmíme nic podcenit protože při pohledu na tabulku by to některé hráče k tomu mohlo svádět. Prvních 15 minut se mi naše hra nelíbila, nehráli jsme to, co jsme si řekli a máme natrénováno. Poté už se hra zlepšila a vstřelili jsme i 4 branky, kterými jsme de facto zápas rozhodli. Druhý poločas jsme opět nezačali dobře, ale zápas si i tak pohlídali a po šesti zápasech máme plný počet bodů za co jsem na kluky hrdý.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda FK Staňkov: Domácí byli již před zápasem v roli jasného favorita a nejlepšího týmu přeboru. Naši kluci jim to obrovsky, zvlášť první poločas, usnadnili, když jim dva góly naší obránci doslova darovali. Druhý poločas drobet tempo z obou stran upadlo a zápas zaslouženě "Benfika" zvítězila. Teď nás čeká Bolevec a od kluků očekáváme první vítězství, v opačném případě už to bude špatné.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Hojda [-] , I. Vojtko [-] , T. Korelus [-] (33. J. Kubr [-] ) , J. Bláha [-] - R. Čadek [-] (63. P. Vogeltanz [-] ) , D. Olaoye [-] (81. Z. Peroutka [-] ) , V. Černý [-] , A. Vlček [-] (81. T. Souček [-] ) , M. Hoang [-] (63. M. Růžek [-] ) - M. Lucák [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - V. Mifek [-] , T. Doležal [-] (60. V. Voves [-] ) , J. Šimůnek [-] , V. Záhoř [-] (42. J. Vrba [-] ) , P. Gust [-] , P. Váchal [-] (65. M. Bozděch [-] ) , T. Pitipáč [-] , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-] , M. Liška [-]

ŽK: 37. V. Mifek , 56. P. Váchal .
Hráči zápasu: I. Vojtko , M. Hoang .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Kulhánek Milan - MIFKOVÁ Hedvika, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačná výhra domácích s velkým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích