0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov stále zůstává na chvostu osamocen


Branky


28

Černicícm se vstup do nové sezóny vydařil. Po tomto zápase mají na svém kontě 11 bodů a skóre 8:2 a v obranné fázi tak mohou konkurovat i silným Domažlicím. Zato Staňkov se stále potácí na dně tabulky s očekáváním na první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncert neproměněných šancí

Černice hrály od prvních minut aktivní fotbal a draly se od jednoho zakončení k druhému... Ale za celý poločas dokázaly proměnit pouhou jednu střelu v branku. Ve 20. minutě se za Jánského záda prosadil Jakub Müller, který svůj tým alespoň lehce uklidnil. Avšak při odchodu do kabin by mohlo ve statistickém okénku pro střely hostů, svítit dvouciferné číslo. 

Peterka rozhodl

Do druhého poločasu se nic zásadního nezměnilo. Staňkov jen minimálně ohrozil obrannou formaci hostů, jejichž obrana si s domácími útočníky bez problémů poradila. Po 15 minutách hry se Černice dočkaly dvou rozhodujících branek. Nejdříve se prosadil pěknou střelou Tomáš Hrach, který byl o pár chvilek později doplněn Janem Peterkou. A bylo rozhodnuto. Od 60. minuty už hosté lehce ubrali v tempu a dohrávalo se víceméně v klidu. Další branka v zápase již k vidění nebyla.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda FK Staňkov: Zatím nejkvalitnější soupeř, se kterým jsme se doposud utkali. Černice hrály celý zápas ve velkém tempu a zaslouženě zvítězily.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, kapitán hostů: Zápas jsme měli rozhodnout už v první půli. Šancí na to bylo dost a bylo místy až neuvěřitelné, co jsme neproměnili. Domácí nás sice párkrát zazlobili, ale jinak jsme měli průběh pod kontrolou. Hubené poločasové vedení pak fantastickým volejem navýšil Hrach a po třetím gólu bylo po zápase. Teď už nás zřejmě čekají mnohem náročnější mače.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - O. Rusnak [-] , T. Doležal [-] , J. Šimůnek [-] (74. J. Vrba [-] ) , V. Záhoř [-] , P. Gust [-] , P. Váchal [-] (66. V. Voves [-] ) , T. Pitipáč [-] , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-] , M. Liška [-] (54. V. Mifek [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
V. Bouzek [-] - M. Vít [-] , P. Mlnařík [-] , F. Švejda [-] , K. Fürbacher [-] (75. M. Chvojka [-] ) - J. Müller [-] , M. Hohlberger [-] (82. J. Nedvěd [-] ) , P. Pechek [-] (75. P. Toman [-] ) - T. Hrach [-] , E. Eger [-] , J. Peterka [-] (82. M. Müller [-] ) -

ŽK: 67. T. Doležal .
Hráči zápasu: F. Švejda , M. Vít .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MIČAN Jan - KŘÍŽ Lukáš, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů