1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2020 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlická rezerva si za 3 branky odvezla 3 body


Branky


18

Tak rychlou gólovou smršť v prvních 11 minutách, jaká byla v tomto utkání, fotbalový fanoušek jen tak neuvidí. Úspěšných zásahů mohlo být ale víc, jenže domažličtí nemířili přesně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybující obrana hostů dovolila Nepomuku rychle skórovat

Domažlice byly před zápasem favorit, který stejně jako v minulé přerušené sezóně, i letos bude chtít pomýšlet na postupové příčky. Jen se musí vyvarovat chyb podobné té, kterou předvedli už ve čtvrté minutě hry, díky níž se domácí Nepomuk dostal do snadného vedení. Branku vsítil  Antonín Viktora. Povětšinou se stává, že vstřelená branka tým nakopne. Zde to bylo buď moc, nebo vůbec, jelikož o 3 minuty později srovnával Zdeněk Peroutka vedle brankáře. A další povedená akce na sebe nenechala dlouho čekat. V 11. minutě se po kombinaci s Kryštofem Pavlíkem dostal do úniku Milan Lucák, který nejdříve vymíchal domácího brankáře a následně zakončoval do prázdné brány. Následoval koncert neproměněných šancí Domažlic, v nichž tentokrát naopak domácí obrana vynikala v čele s brankářem Barochem. Do poločasu už se skóre nezměnilo, ale nikdo by se nemohl divit, kdyby byl rozdíl i pěti branek.

Z dalších šancí pouze jedna branka

Série nevyužitých brankových příležitostí na straně Domažlic pokračovala stejně, jak skončila v prvním dějství. Až na přesně zakončení Miroslava Hojdy z 52. minuty po rohovém kopu, byly útočné choutky hostů zastaveny. Nepomucké mužstvo bojovalo do závěrečného hvizdu a snaha dozadu i dopředu se nedala upřít. Bohužel, na soupeře ze západu to nestačilo.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach - asistent trenéra domácích: Pro nás je toto přijatelný výsledek a hráčům chci poděkovat za jejich bojovnost. Mohlo to dopadnout i hůř. Myslím, že pro všechny týmy bude těžké se s Domažlicemi měřit.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský - hráč hostů: Do zápasu jsme po individuální chybě nevstoupili dobře, ale týmovou pracovitostí jsme vývoj zápasu zaslouženě otočili na svou stranu. Škoda jen dalších nevyužitých šancí, které jsme si vytvořili.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Šafanda [-] , A. Viktora [-] , D. Šmíd [-] (74. M. Skala [-] ) , T. Voráček [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (83. P. Váňa [-] ) , J. Kozák [-] (83. M. Berkovec [-] ) , R. Rous [-] (56. J. Nový [-] ) , M. Kašpar [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Hojda [-] , D. Lešek [-] , I. Vojtko [-] , T. Korelus [-] - V. Černý [-] (80. P. Vogeltanz [-] ) , K. Pavlík [-] (90. J. Kalný [-] ) , A. Vlček [-] , T. Souček [-] (80. R. Čadek [-] ) , M. Lucák [-] (70. P. Javorský [-] ) - Z. Peroutka [-] (90. O. Sloup [-] )

ŽK: 8. M. Baran - 19. M. Lucák , 48. A. Vlček .
Hráči zápasu: M. Baroch , M. Baran - Z. Peroutka , K. Pavlík , M. Hojda .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Bureš Jiří - BÍNA Roman, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: výhra hostů

V Nepomuku se snadno nevyhrává, ale jestli se Domažlice chtějí opět pohybovat na absolutní špici, budou muset tyhle venkovní zápasy vyhrávat. Tipuji výhru o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích