P. Bilik 10.
1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč díky hattricku Miloty slaví vítězství


Branky


0

Ve Stodě jsou zklamaní, Koloveč díky zlepšení ve druhé půli vítězí o 3 branky a po prvním kole o skóre vede soutěž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stod může litovat neproměněné šance

Utkání začalo poměrně v klidném tempu. Skóre se ale měnilo již v 10. minutě. Záložník domácích Karel Výrut rozehrál roh a jeho centr našel přesně hlavu Petra Bilika, který překonal brankaře Protivínského. Hned o 2 minuty později měl útočník Michal Fořt šanci navýšit vedení, když běžel sám na gólmana hostí, ten ho ovšem vychytal. To bylo ovšem od hráčů Stoda všechno, od toho momentu převzali iniciativu hráči Kolovče, kterým se povedlo ve 25. minutě vyrovnat. Přímý kop kapitána Miloslava Duchoně si našel Jan Milota a hlavou srovnal skóre na 1:1. Do konce první půle už se nic nezměnilo, hráči tedy šli do kabin za nerozhodného stavu.

Domácí, oslabeni o vyloučeného hráče, remízu neudrželi

Ve druhé půli už bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Koloveč dokázala svůj tlak zúročit v 58. minutě, kdy Jiří Rejthar odcentroval z pravé strany a neomylně našel Jana Milotu, který vstřelil svůj 2. gól v zápase. Na zápas jistě nebude vzpomínat v dobrém Michal Fořt, jelikož v 67. minutě viděl od rozhodčího 2. žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Hosté od té chvíle už zápas jen kontrolovali. V 84. minutě zkompletoval Jan Milota svůj hattrick, když ho přihrávkou ze středu hřiště oslovil Michal Rejthar. Chvíli před koncem zasadil poslední hřebíček do rakve střídající Milan Záhrobský, který kličkou překonal brankaře a zakončil do odkryté branky. Asistenci si připsal dnes nezastavitelný Jan Milota. Koloveč si tedy připsala tři body a může se těšit z prozatimního vedení v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Začali jsme dobře, vedli jsme. Pak jsme mohli přidat gól, který by nás asi uklidnil. Poté se začala projevovat kvalita soupeře, který byl do konce zápasu lepší.

TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Od vyrovnávacího gólu jsme drželi soupeře na jeho polovině hřiště. Druhá půle byla z naší strany velmi dobrá, Milota jasný hráč zápasu. Zasloužená výhra.



Sestavy


TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - D. Lihm [-] (80. F. Koča [-] ) , M. Fořt [-] , P. Vlk [-] , M. Terber [-] , P. Bárta [-] , M. Lakó [-] , K. Výrut [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , J. Cejthamr [-]

TJ Slavoj Koloveč
S. Protivínský [-] - J. Rejthar [-] , M. Duchoň [-] , J. Milota [-] , M. Rejthar [-] , J. Bittengl [-] (89. M. Záhrobský [-] ) , P. Kadlec [-] (72. M. Sušický [-] ) , F. Šlajs [-] (46. L. Chval [-] ) , R. Denk [-] , L. Špirk [-] , T. Bozděch [-]

ŽK: 33. M. Fořt , 78. K. Výrut - 19. J. Milota , 67. M. Rejthar . ČK: 67. M. Fořt .
Hráči zápasu: P. Bárta - J. Milota .
Místo: Stod. Počet diváků: 150. Rozhodčí: HUCL Lukáš - HUDEČEK Pavel, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.