Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:15

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá si značně vylepšila skóre na oslabeném Stodu


Branky


0

Ve druhém kole se na hřišti Bělé představili hráči Stoda, kteří museli vinou zranění dohrávat v devíti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastné zranění brankáře rozhodlo zápas již v první půli

Hostující tým bude chtít jistě na tento zápas co nejrychleji zapomenout. Již do zápasu vstoupili pouze v 10 a aby toho nebylo málo, od 22. minuty dohrávali zápas pouze v 9, když zraněného brankáře Fekla zastoupil v brance Fabián. To už ale domácí vedli 3:0 a měli zápas ve svých rukou. Již v 7. minutě se totiž trefil Dominik Frank, na něhož navázal dvěma trefami útočník Václav Landrgott. Tým Bělé dokázal naplno využít svoji přesilovku a ještě do poločasu dokázal třikrát skórovat. Ve 26. minutě proměnil pokutový kop domácí Mikuláš Pustovojt, po něm se na střeleckou listinu zapsali ještě Martin Šinál a Pavel Jarina. Domácí tedy po první půli vedli 6:0.

Domácí si ve druhé půli zastříleli

Ve druhém poločasu se ještě více projevila početní převaha domácích. Již v 52. minutě se opět měnilo skóre, když se dokázal prosadit Jakub Černý. Hráči Stoda byli vyloženě na ručník, nedokázali svému soupeři v 9 lidech vzdorovat. Domácí se do konce zápasu prosadili ještě osmkrát. Hattrick si ve druhém poločase připsal kapitán Pavel Jarina, stejně jako jeho kolega v útoku Václav Landrgott. Podruhé v zápase se prosadil i Jakub Černý, další trefy obstarali střídající Iščenko, Kotrc a Cingroš. Hosté dokázali alespoň kosmeticky upravit skóre, když se po dvou ojedinělých protiútocích prosadili Klásek, respektive Höfler. Zápas tedy skončil s divokým skóre 15:2. Bělá se tedy dostala do čela soutěže, kde se nejspíše do dalšího kola udrží.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Co k tomu říct.. zápas jsme začali v deseti, od 20. minuty jsme hráli dokonce o devíti. To se v zápase samozřejmě projevilo a domácí po zásluze vyhráli. Musíme se oklepat.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Bočan [-] (59. J. Černý [-] ) , J. Sopko [-] , M. Pustovojt [-] , M. Tomášek [-] (63. L. Černý [-] ) - D. Frank [-] (56. V. Iščenko [-] ) , J. Černý [-] , P. Jarina [-] - M. Šinál [-] (60. P. Cingroš [-] ) , M. Bořil [-] (58. J. Kotrc [-] ) - V. Landrgott [-]

TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - S. Klásek [-] , P. Vlk [-] , P. Bárta [-] , M. Lakó [-] , K. Výrut [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , J. Cejthamr [-] , A. Fabián [-]

Hráči zápasu: P. Jarina , V. Landrgott .
Místo: Bělá. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Petržilka Jiří - ŘÍHA Zdeněk, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.