4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Stoda konečně zvítězili


Branky


4. M. Terber , 36. M. Terber , 48. T. Tlustý (p.) , 70. M. Terber - 90. J. Ledvina
0

Tým Klenčí ve třetím kole zavítal na hřiště Stoda. Domácí konečně dokázali zvítězit a doufají, že krize z úvodu je zažehnána.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól určil ráz zápasu

Před tímto kolem se fotbalisté Stoda krčili na dně tabulky s hrozivým skóre 3:19, takže o motivaci měli postaráno a bylo to na nich vidět již od úvodních minut. Na svého soupeře doslova vlétli a svou aktivní hrou se dokázali gólově prosadit již ve 4. minutě. Skvělým presingem získal míč Michal Fořt, který předložil míč před prázdnou branku Michalu Terberovi, který už si věděl rady - 1:0. Hráči Klenčí byli jako opaření, nedařila se jim kombinace, míč odevzdávali soupeři prakticky zadarmo. Stod byl nadále nebezpečný a ve 36. minutě zvýšil na 2:0. Agilní Fořt se uvolnil na křídle, nacentroval míč do vápna, kde našel neomylně hlavu Michala Terbera, který překonal brankáře Sokola podruhé. Do konce poločasu se už skóre neměnilo, domácí mohli být s první půlí nadmíru spokojeni.

Třetí gól pro Terbera, první tři body pro Stod

Domácí ve druhé půli nijak nepolevili, otěže zápasu drželi ve svých rukou a hned v úvodu dokonce přidali třetí gól. Dnes nezastavitelný Fořt byl faulován ve vápně, následný pokutový kop s přehledem proměnil Tomáš Tlustý. Hráči Klenčí se nemohli dostat do zápasu, jen sporadicky hrozili z protiútoků. V 70. minutě se Michal Terber dočkal svého hattricku, kdy si po kombinaci Výruta Bilikem vzal míč na hranici vápna a nedal brankáři žádnou šanci. V posledních minutách dokázal pouze kosmeticky upravit skóre hostující Jan Ledvina. Konečné skóre zápasu - 4:1. Domácí mohou zaslouženě slavit první body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Zápas byl i celkem vyrovnaný, nám se dařilo konečně proměňovat šance. Odčinili jsme vysokou porážku z minulého týdne, konečně jsme dokázali naplno bodovat. Snad už se bude jen dařit.

Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: Soupeř byl v zápase nebezpečnější, měl více šancí. Všechny góly jsme dostali z vlastních chyb. Musíme v dalším zápase zabrat a předvést mnohem lepší výkon.



Sestavy


TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - T. Trnka [-] , J. Wohlrab [-] , T. Tlustý [-] , A. Fabián [-] (80. D. Lihm [-] ) , M. Fořt [-] , P. Vlk [-] , M. Terber [-] (73. F. Koča [-] ) , K. Výrut [-] , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] (67. P. Bilik [-] )

Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - Z. Housar [-] , D. Janek [-] (62. M. Čipera [-] ) , J. Houdek [-] , P. Sokol [-] , V. Čech [-] , J. Ledvina [-] , T. Hromník [-] , J. Čech [-] (87. F. Maslen [-] ) , M. Psutka [-] , P. Osvald [-] (78. J. Sokol [-] )

ŽK: 86. K. Výrut - 73. T. Hromník .
Hráči zápasu: M. Terber , M. Fořt .
Místo: Stod. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mazanec Marek - ŠIŠKA Pavel, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.