Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor potvrdil formu z posledních zápasů


Branky


0

Ve čtvrtém kole se v Plané představili hráči Boru. Ti navázali na výkon z předchozích zápasů a vyšvihli se na prozatimní druhou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jutka již v úvodu poslal hosty do vedení

Hráči Boru vstoupili do utkání velmi namotivovaní a jejich aktivní hra jim přinesla ovoce již v 5. minutě. Gólově se dokázal prosadit záložník David Jutka. Tato branka hostům pomohla, hráli dobře kombinačně, byli odhodlaní navýšit své vedení. Domácí byli rádi, když se dokázali dostat s míčem za polovinu hřiště. Borští dokázali všechny jejich náznaky včas zneškodnit a dalo by se říci, že první poločas naprosto kontrolovali. Branku se jim ovšem přidat nepodařilo, do kabin tedy šli s nejtěsnějším vedením.

Stránského hattrick přinesl hostům vítězství

Po poločasové přestávce se Planá trochu vzpamatovala. Podařilo se jí dokonce vyrovnat, když se v 52. minutě po rohovém kopu prosadil obránce Zdeněk Kutička. Hosté ovšem dokázali za necelé tři minuty odpovědět. Vedení jim vrátil útočník Jiří Stránský, od kterého to nebylo zdaleka vše. Tato branka hráčům Boru vrátila potřebný klid. Svoje vedení dokázali navýšit v 68. minutě, kdy se podruhé v zápase prosadil Stránský. Nabuzení borští dokázali skórovat i počtvrté, kdy po hrubé chybě domácí obrany záložník Tomáš Janků přihrál před branku střídajícímu Jiřímu Blažkovi, který zvýšil již na 1:4. Zdramatizování přišlo v 83. minutě, kdy využil domácí útočník chyby v rozehrávce a došel si pro pokutový kop. Ten proměnil brankář Karel Petrželka a zapsal se tak na listinu střelců. Hned po rozehrávce ovšem opět udeřil kanonýr Stránský a svým třetím gólem v zápase upravil skóre na konečných 2:5. To ovšem pro dnešek nebylo všechno. V 90. minutě po kontroverzním zákroku na Františka Ptáka viděl domácí fotbalista "pouze" žlutou kartu, to se ovšem nelíbilo Davidu Jutkovi, který za následné protesty viděl od rozhodčího červenou kartu. Na výsledku to ale nic nemění, fotbalisté Boru mohou slavit další výhru. Se startem do soutěže musí být nadmíru spokojeni.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: První poločas byl naprosto v naší režii, domácí jsme nepustili vůbec k ničemu a zaslouženě jsme vedli. Ve druhé půli jsme inkasovali, ale podařilo se nám okamžitě odpovědět. Poté jsme zápas dokázali rozhodnout. Skvělý výkon, výhra nás samozřejmě těší.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , V. Vyskočil [-] , B. Soukup [-] , I. Ryška [-] (65. M. Šmolík [-] ) , T. Sykal [-] (70. V. Benedikt [-] ) , R. Ovčačík [-] , R. Seitz [-] , J. Plecitý [-] , M. Mikulík [-] , Z. Kutička [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Stránský [-] (85. M. Hocmann [-] ) , J. Andrle [-] (75. J. Blažek [-] ) , D. Jutka [-] , T. Janků [-] , J. Pokorný [-] , F. Pták [-] , J. Burda [-] , L. Zeman [-] , J. Zeman [-] , M. Buben [-]

ŽK: 89. V. Vyskočil - 43. J. Stránský . ČK: 89. D. Jutka .
Hráči zápasu: J. Stránský .
Místo: Chodová Planá. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KAFKA Václav - DOKSANSKÝ Tomáš, MAREŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.