2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Stoda slaví třetí výhru v řadě, tentokrát ale až po penaltách


Branky


0

V pátém kole se střetl tým Stoda s týmem Plané. Vyrovnaný zápas musely rozhodovat až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli čekali diváci na gól marně

Do zápasu nevstoupili hráči nijak aktivně. Na obou stranách byla řada nepřesností, hráči vypadali, jako kdyby ještě zůstali v kabinách. Bylo vidět, že se oba týmy především soustředí na obranu, a že vstoupili do dnešního utkání s cílem neudělat nějakou výraznější chybu a neinkasovat. Domácí si ale dokázali vypracovat gólové šance, zradila je ovšem koncovka, a tak na branku jsme v první půli čekali marně. Diváci si určitě přáli, aby druhá půle přinesla zlepšení.

Domácí gólem v závěru dotáhli zápas do penalt

Ve druhé půli byla na hráčích obou týmů vidět větší snaha a hned byl zápas zajímavější. Domácí byli opět o něco aktivnější, ale byli to oni, kdo inkasoval. V 56. minutě využil chyby obrany Václav Vyskočil a poslal svůj tým do vedení. To hráče Stoda trochu zaskočilo a znervózněli. Hosté se soustředili na bránění a hrozili z rychlých protiútoků, další branku ale nepřidali. Domácí dlouho dobývali soupeřovu svatyni a už to vypadalo, že odejdou s prázdnou. V 90. minutě se ale k přímému kopu postavil Tomáš Tlustý a k radosti všech domácích příznivců vyrovnal na 1:1. Konečný hvizd zazněl a skóre zápasu bylo nerozhodné, musely rozhodovat pokutové kopy.

Stod zvládl penalty lépe a připisuje si bod navíc

Díky pozdní trefě vstoupili do penalt sebevědomější hráči Stoda, kteří zvládli proměnit všech pět pokutových kopů a vyhrát na penalty 5:3. Připisují si tedy bod navíc a mohou se těšit z třízápasové série neporazitelnosti.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: První půle byla celkem vyrovnaná, i když jsme měli několik vyložených šancí, ve kterých jsme ale zaváhali. Ve druhé půli jsme dostali hloupý gól, který jsme si dali skoro sami. Naštěstí se nám povedlo v závěru vyrovnat a penalty jsme zvládli.




Sestavy


TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - K. Kalný [-] , P. Bilik [-] (66. F. Koča [-] ) , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , A. Fabián [-] , K. Výrut [-] , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , J. Wohlrab [-] (80. D. Lihm [-] ) , M. Terber [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , V. Vyskočil [-] , B. Soukup [-] , I. Ryška [-] , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Seitz [-] , J. Plecitý [-] (32. M. Šmolík [-] ) , M. Mikulík [-] , Z. Kutička [-]

ŽK: 27. R. Snášel - 39. V. Vyskočil , 76. D. Hanko , 81. R. Ovčačík .
Hráči zápasu: K. Kalný - V. Vyskočil .
Místo: Stod. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hálek Pavol - FANFULE Ladislav, LUKÁŠ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.