Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté konečně začali dávat góly a vítězí


Branky


25. L. Čada , 37. M. Krýsl (vl.) - 26. J. Boček , 33. A. Herout , 34. M. Jedlička , 68. L. Bydžovský , 81. D. Štípek
0

V pátém kole se Částkov konečně dokázal střelecky prosazovat a dokázal vyloupit Bezdružice. Slaví tak první vítězství v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezdružice mohou litovat neproměněných šancí

Do utkání vstoupili hosté s velkou vůlí vyhrát. Na jejich výkonu to bylo znát, od předešlých zápasů bylo vidět zlepšení. Bohužel to byli právě oni, kdo první inkasoval. Ve 25. minutě udělala obrana Částkova velkou chybu, kterou potrestal útočník Lukáš Čada - domácí tedy vedli 1:0. Hosté ovšem vzápětí vyrovnali, na 1:1 upravil skóre Jaroslav Boček. Domácí si vypracovali řadu šancí, které ovšem nedokázali proměnit. Na hráčích Částkova bylo vidět velké odhodání a snaha, která se zúročila ve 33. a 34. minutě, kdy dvěma slepenými góly z kopaček Aleše Herouta Miloslava Jedličky dokázali zápas otočit. Do poločasu se ale skóre měnilo ještě jednou a opět to byli částkovští, kdo vstřelil gól, bohužel do vlastní sítě. Centr ze strany si do vlastní branky nešťastně srazil Martin Krýsl. Poločasové skóre bylo tedy 2:3

Hosté z protiútoků přidali další góly a zápas rozhodli

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, kteří se snažili s výsledkem něco udělat, ale jejich útočná snaha k vyrovnání nevedla. Hosté zjednodušili hru, nakopávali míče za obranu a snažili se hrozit z rychlých protiútoků. To se jim celkem dařilo a v 67. minutě využili právě rychlý přechod do útoku a Lukáš Bydžovský zvyšoval na 2:4. Domácí se nedokázali vrátit do zápasu, nic se jim nedařilo a v 81. minutě inkasovali pátý gól. Opět z rychlého protiútoku se prosadil David Štípek a stanovil tak konečné skóre zápasu na 2:5. Částkov tedy prolomil střelecké prokletí a může slavit první vítězství v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Dnes vidím chybu v neproměněných šancích z prvního poločasu, soupeř nás za to potrestal. Ve druhé půli jsme soupeře k ničemu nepouštěli, ale dali nám dva góly z rychlých protiútoků. Utkání bylo velmi vyhrocené, rozhodčí ho bohužel nezvládal, jelikož byl na to sám. Na lajnách byli dva amatéři, to by se v takových zápasech nemělo stávat.

TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Než jsme se rozkoukali, tak jsem prohrávali. Chtěli jsme hrát fotbal, což moc na tamějším hřišti nejde, míč hráčům odskakuje, naštěstí se nám ale povedlo ještě do poločasu skóre otočit. Ve druhé půli jsme hru zjednodušili, podařilo se nám skórovat z brejků. Konečně jsme dokázali zvítězit.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - M. Kalista [-] , M. Filip [-] , V. Gábor [-] (60. D. Maroušek [-] ) , L. Blažek [-] - S. Čada [-] (75. D. Kadlec [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Gengel [-] , M. Filip ml. [-] - J. Musil [-] , L. Čada [-] -

TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - M. Krýsl [-] , P. Flíček [-] , D. Štípek [-] - A. Herout [-] (85. J. Mihál [-] ) , O. Pták [-] , L. Pernglan [-] , L. Bydžovský [-] - M. Jedlička [-] (90. M. Veleta [-] ) , J. Boček [-] - P. Jakubec [-]

ŽK: 65. M. Dvořák , 71. M. Filip , 86. M. Kalista , 86. L. Beran - 9. L. Pernglan , 57. A. Herout , 57. M. Krýsl .
Hráči zápasu: M. Kalista - M. Jedlička .
Místo: Bezdružice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - HORVÁTH Jan (N), LESKOVIANSKÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.