Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 12:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se konečně zvedli a zaskočili soupeře


Branky


62. V. Vyskočil , 68. M. Šmolík , 70. P. Chval , 75. B. Soukup , 86. M. Šmolík , 89. B. Soukup - 80. M. Sládek (p.)
0

Planá přivítala v šestém kole nevyzpytatelné Bezdružice a po velmi přesvědčivém výkonu konečně vítězí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli jsme gól neviděli

Do zápasu vstupovala Planá s vědomím, že potřebuje nutně zvítězit, aby se odpoutala ze spodku tabulky. Na hráčích bylo znát, že jsou si toho vědomi. Do utkání vstoupili domácí aktivněji, ale bez nějakých výraznějších šancí. Po úvodní čtvrthodině převzali otěže zápasu hosté, vypracovali si i nějaké šance, ale selhali v zakončení. Utkání se hrálo ve velkém tempu se spoustou osobních soubojů, které někdy byly až za hranici, ale rozhodčí toho hodně pouštěl. Planá měla na konci poločasu také šance, které neproměnila, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Bezdružice položila první branka

Do druhé půle vstoupily oba týmy s velkou snahou zvrátit průběh zápasu na svou stranu. Hosté byli aktivní prvních patnáct minut druhé půle, poté ovšem inkasovali. V 62. minutě se dokázal střelecky prosadit Václav Vyskočil a otevřel skóre zápasu. To byla pro hráče Bezdružic velká rána, ze které se nedokázali vzpamatovat. Hned o šest minut později to bylo již o dvě branky, do střelecké listiny se zapsal Milan Šmolík. O necelé tři minuty později to bylo 3:0, tentokrát se prosadil Pavel Chval. Domácí byli naprosto k nezastavení a v 75. minutě vstřelili čtvrtý gól, střelcem byl tentokrát Bohuslav Soukup. Hostům se podařilo v 80. minutě z pokutového kopu, který proměnil Milan Sládek, snížit na 4:1, nebylo jim to ale nic platné. V závěrečných pěti minutách totiž znovu skórovali Šmolík se Soukupem a upravili tak konečné skóre zápasu na 6:1. Planá se díky této výhře posunula na osmé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Po dlouhé době se nám sešel kompletní tým a bylo to velmi znát. První poločas byl vyrovnaný a velmi opatrný, téměř bez šancí. Hrálo se velmi tvrdě, rozhodčí tomu moc nepomohl. V druhé půli se projevilo, že přišla kompletní lavička a hráči se konečně rozstříleli. Mohlo to skončit i větším rozdílem. Chtěl bych vyzvednout celý tým, všichni hráli skvěle.

TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Co říci k zápasu, bylo to hrozné. První půle bez branek, měli jsme trochu více ze hry, více jsme byli na míči. Druhý poločas jsme hráli patnáct minut, poté jsme inkasovali a položili jsme se.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , V. Vyskočil [-] , P. Chval [-] , B. Soukup [-] , I. Ryška [-] , T. Sykal [-] (17. M. Šmolík [-] ) , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] (76. V. Benedikt [-] ) , M. Mikulík [-] , Z. Kutička [-] (84. P. Sykal [-] )

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - J. Korynta [-] , V. Gábor [-] , M. Kalista [-] (66. L. Blažek [-] ) - M. Sládek [-] , J. Gengel [-] , S. Čada [-] (28. M. Filip ml. [-] ) , D. Kadlec [-] (46. M. Dvořák [-] ) - J. Musil [-] , L. Čada [-] - D. Maroušek [-]

ŽK: 19. B. Soukup , 42. D. Hanko , 73. V. Vyskočil , 80. K. Petrželka , 82. P. Chval - 31. J. Korynta , 57. V. Gábor .
Hráči zápasu: B. Soukup , M. Šmolík .
Místo: Chodová Planá. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Valenta Martin - SPĚVÁČEK Radek (N), FILIP Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.