M. Wolf 3. (p.)
J. Hruška 73.
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov vítězí i v šestém zápase a stále ještě neprohrál


Branky


3. M. Wolf (p.) , 73. J. Hruška - 70. F. Höfler
0

Na půdu prvního týmu tabulky zavítali v šestém kole hráči Stoda. Domácí potvrdili své nesporné kvality a připisují si další vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta hned v úvodu určila ráz zápasu

Domácí favorit vstoupil do utkání v naprosté pohodě, jeho hráči měli více ze hry a tlačili se dopředu, co to jen šlo. Jejich snaha se projevila již ve 3. minutě, kdy byl v pokutovém území faulován domácí útočník Josef Hruška a následnou penaltu proměnil Martin Wolf. Domácí tým byl i nadále aktivnější, soupeře k míči téměř nepouštěl. Nutno podotknout, že obrana Stoda dnes fungovala na výbornou, Tlumačovu se nedařilo vstřelit druhou branku a mohl dokonce inkasovat. Hosté totiž hrozili ze standartních situací a měli i jednu velkou šanci, která ale gólem neskončila, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

I když hosté vyrovnali, domácí okamžitě odpověděli

Ve druhé půli bylo vidět zlepšení především na straně Stoda, který trochu vyrovnal hru a snažil se vstřelit vyrovnávací branku. To se jim ale dlouhou dobu nedařilo. Přežili několik vyložených šancí Tlumačova, který se snažil rozhodnout zápas, ale nebylo mu přáno. Jak se ale ve fotbale říká - nedáš, dostaneš. Běžela 70. minuta, po dlouhém míči udělali hráči Stoda v pokutovém území závar, k míči se dostal Filip Höfler a tvrdým projektilem prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Domácí ale našli odpověď hned o tři minuty později, vedení jim vrátil Josef Hruška. Do konce zápasu již hráli domácí v pohodě, zápas si s přehledem pohlídali a mohou slavit páté vítězství v letošní sezoně, tentokrát v poměru 2:1



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Hned v úvodu zápasu jsme se dostali do vedení, což nám pomohlo. V první půli jsme byli lepší, ale hosté dobře bránili, hráli poctivý fotbal a hrozili ze standartek. Ve druhé půli jsem se snažili rozhodnout zápas, ale selhali jsme v zakončení, za což nás hosté potrestali. Naštěstí se nám podařilo hned odpovědět a závěr zápasu jsme již zvládli.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Tlumačov byl hned od úvodu aktivnější, měli šance. My jsme se moc k ničemu nedostali, škoda té penalty, kterou jsme jim zbytečně darovali. V druhé půli se nám podařilo vyrovnat, ale dlouho jsme nerozhodný stav neudrželi. Dá se říct, že kromě vstřeleného gólu jsme se k ničemu nedostali.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , J. Minařík [-] , R. Šindelář [-] , M. Frček [-] (75. T. Čadek [-] ) , J. Hruška [-] (87. O. Polák [-] ) , L. Hruška [-] , M. Wolf [-] , J. Podestát [-] , Z. Bláha [-] (63. M. Hruška [-] ) , J. Brichcín [-]

TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - K. Kalný [-] , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , M. Pešek [-] , K. Výrut [-] (78. J. Purkart [-] ) , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , J. Wohlrab [-] (72. D. Lihm [-] ) , M. Terber [-] (60. F. Koča [-] )

ŽK: 7. J. Minařík - 63. F. Koča .
Hráči zápasu: J. Brichcín - F. Höfler .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kohout Miroslav - KALENDA Josef (N), FEKL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.