1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov dokázal i v deseti zvítězit


Branky


0

Velmi vyrovnané utkání viděli diváci v souboji Bezdružic s Tlumačovem. Hosté dokázali vydřít tři body i v početní nevýhodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly z přímých kopů

Od úvodu bylo utkání opatrné z obou stran. Moc šancí diváci neviděli, jednalo se spíše o tuhý boj ve středu hřiště. Do první velké šance se dostali hosté, ale samostatný nájezd na brankáře Berana nevyužili a hráči Bezdružic je za to potrestali. O pět minut později zahrával přímý kop kapitán Jakub Korynta a krásnou střelou do šibenice poslal domácí do vedení. Hosté se snažili za každou cenu vyrovnat, ale nedařilo se jim vytvořit si nějakou stoprocentní šanci. Spasil je až ve 43. minutě Jan Minařík, který se postavil k přímému kopu a nechytatelnou střelou nedal brankáři Luďku Beranovi žádnou šanci. V závěru poločasu přišla komplikace pro Tlumačov v podobě zbytečné červené karty pro útočníka Josefa Hrušku. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:1.

Tlumačov zvládl rozhodnout i v početní nevýhodě

Druhý poločas byl od začátku velmi vyrovnaný, ale ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit nějaký souvislejší tlak. Šancí bylo na obou stranách velmi málo, hosté hráli především na rychlé protiútoky a v 58. minutě se jim podařilo jeden proměnit, do vedení svůj tým poslal Martin Wolf. Bezdružice hrozili především ze standartních situací, ale vždy jim chybělo trochu toho fotbalového štěstí. Do konce zápasu se toho již moc neudálo, za zmínku stojí vyloučení domácího Jakuba Korynty, které ovšem na výsledku již nic nezměnilo. Tlumačov tedy vydřel důležité body a stále se drží první Kolovče.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Byl to poměrně vyrovnaný zápas bez šancí. V první půli jsme měli velkou šanci, kterou jsme nedali a soupeř poté udeřil. Ve druhé půli jsme hráli bez vyloučeného hráče. Hráli jsme na brejky a jeden se nám podařilo proměnit. Byly to vydřené body, jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - M. Filip [-] , V. Gábor [-] , J. Korynta [-] , L. Blažek [-] - J. Gengel [-] , M. Sládek [-] , M. Filip ml. [-] (83. D. Maroušek [-] ) , M. Dvořák [-] - J. Musil [-] , M. Kalista [-] -

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , J. Minařík [-] , R. Šindelář [-] , M. Frček [-] (80. T. Čadek [-] ) , J. Hruška [-] , L. Hruška [-] , M. Wolf [-] (92. T. Řezníček [-] ) , J. Podestát [-] , Z. Bláha [-] , J. Brichcín [-]

ŽK: 45. J. Korynta , 50. J. Gengel , 66. M. Sládek , 70. M. Filip - 38. J. Malík , 85. L. Hruška . ČK: 84. J. Korynta - 45. J. Hruška .
Hráči zápasu: M. Wolf .
Místo: Bezdružice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Orlík Vladimír - HORVÁTH Jan (N), KALENDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.