Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vítězí rozdílem třídy


Branky


0

V sedmém kole přijeli do Dlouhého Újezda hráči Klenčí. Domácí potvrdili roli favorita a bez problémů zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase již bylo rozhodnuto

Domácí tým již od úvodu dokazoval, kdo bude na hřišti pánem. Svého soupeře od začátku k ničemu nepustili, tlačili ho na jeho polovinu a bylo jen otázka času, kdy se jim podaří otevřít skóre. To se povedlo v 19. minutě, kdy se dokázal prosadit Petr Földeši a připsal si již čtvrtou trefu v aktuální sezoně. První trefa domácí uklidnila, ale nepolevili a nadále se snažili přidat další branky. To se jim podařilo ve 27. minutě, úspěšným střelcem byl Marcel Gitta. Hned o tři minuty později to bylo již o tři branky, prosadil se opět Gitta, tentokrát ale Lucián. O dvě minuty později přidal čtvrtou branku domácích Pavel Roháč a po poločasovém hvizdu již tedy bylo rozhodnuto.

Zápas si domácí v klidu hlídali

Ve druhé půli k žádnému zvratu nedošlo. Hráči Újezda byli opět jednoznačně lepší, domácí brankář Kopolovič musel řešit pouze jednu nebezpečnou situaci, kdy vytáhl nebezpečnou hlavičku Jana Jera nad břevno. V 50. minutě se podruhé v zápase prosadil Petr Földeši a upravil skóre již na 5:0. Na konečných 6:0 upravil v 67. minutě svým druhým gólem Lucián Gitta. Rozdíl ve skóre mohl být ještě mnohem větší, spoustu šancí ještě domácí fotbalisté neproměnili. Újezd se díky této výhře posunul na třetí příčku za vedoucí Koloveč s Tlumačovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ludvík Jüthner: Byl to celkem jednoznačný zápas, soupeře jsme kromě jedné šance nepustili vůbec k ničemu. Výsledek mohl být ještě jednoznačnější, kdybychom proměnili další příležitosti.

Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: Domácí tým vyhrál zaslouženě. Celý zápas nás tlačili, byli rychlejší, sebevědomější na míči. My jsme nedokázali z našeho minima šancí proměnit vůbec nic.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - M. Stoklasa [-] (65. T. Bizoň [-] ) , M. Vrba [-] , V. Zeman [-] , J. Švábek [-] - M. Gitta [-] , P. Földeši [-] , M. Dvořák [-] , P. Roháč [-] - T. Landrgott [-] , L. Gitta [-] -

Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - J. Sokol [-] (52. Z. Mifek [-] ) , D. Janek [-] , P. Sokol [-] , M. Žiga [-] , Z. Housar [-] , V. Čech [-] , J. Ledvina [-] , J. Jero [-] , J. Čech [-] , M. Psutka [-]

ŽK: 43. M. Dvořák , 74. T. Landrgott , 88. T. Bizoň - 43. V. Čech , 44. P. Sokol , 46. J. Sokol .
Hráči zápasu: P. Földeši , L. Gitta .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Burda Václav - DOKSANSKÝ Tomáš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.