4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se díky výhře posunuli na čtvrtou příčku


Branky


17. T. Janků , 33. J. Blažek , 82. D. Jutka , 90. J. Andrle
0

V osmém kole se mezi sebou utkaly týmy Boru a Stoda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoliv byli hosté lepší, byli to oni, kdo inkasoval

Hned od úvodních minut byli hosté lepším týmem. Měli více ze hry, byli aktivnější a svého soupeře téměř k ničemu nepustili. Vypracovali si i několik velkých šancí, po jednom z rohových kopů dokonce hlavičkou orazítkovali břevno, ale úvodní branku zápasu se jim vstřelit nepodařilo. Domácí hrozili především z rychlých protiútoků a jeden takový se jim povedlo v 17. minutě proměnit. Po rychlé akci se do zakončení dostal Tomáš Janků, který s přehledem otevřel skóre zápasu. Po vstřelené brance se domácí hráči uklidnili a pomalu začínali přebírat iniciativu. Jejich snaha vyplynula v další branku, kterou ve 33. minutě vstřelil Jiří Blažek a Bor tedy vedl o dvě branky. Do konce prvního poločasu už se nic zajímavého neudálo, do kabin šli hráči za stavu 2:0.

Definitivní rozhodnutí přišlo až v závěru

Úvodní dvacetiminutovka druhé půle byla velmi vyrovnaná. Hosté se snažili s nepříznivým stavem něco udělat, hrozili především ze standartních situací, kde měli výraznou výškovou převahu, ale kýženou kontaktní branku se jim vstřelit nepodařilo. I domácí se snažili útočit a definitivně rozhodnout zápas, podařilo se jim to až v 82. minutě, kdy přišlo rozhodnutí z kopačky Davida Jutky. V závěrečné desetiminutovce měli domácí velké šance, gólový rozdíl mohl být mnohem větší. V poslední minutě ještě přidal definitivní tečku za zápasem Jan Andrle. Bor tedy zvítězil nad Stodem v poměru 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Po ztrátě v minulém kole s posledním Meclovem jsme potřebovali naplno bodovat, na zápas jsme se dobře připravili. Šlo nám hlavně o to, abychom se konečně odpoutali od sestupových pozic. Stod začal zápas lépe, po standartní situaci nastřelili dokonce břevno. My jsme hrozili z protiútoků a hned z toho prvního jsme vstřelili branku. Poté jsme se uklidnili, převzali iniciativu a z toho vyplynul náš druhý gól. Druhý poločas byl vyrovnaný, hosté opět hrozili především ze standartek. Nám se podařilo v závěru přidat další branky a rozhodnout zápas.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Dalo by se říci, že jsme byli po většinu zápasu lepší, ale nedařilo se nám proměňovat šance. Domácí hráli na brejky a dařilo se jim proměňovat, nám dnes prostě nebylo přáno.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Stránský [-] , J. Andrle [-] , D. Jutka [-] , T. Janků [-] (86. J. Maczko [-] ) , L. Zeman [-] (76. P. Zeman [-] ) , J. Zeman [-] (84. J. Burda [-] ) , J. Zíka [-] , F. Pták [-] , J. Blažek [-] , M. Buben [-]

TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - M. Fořt [-] (80. D. Lihm [-] ) , K. Kalný [-] , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , K. Výrut [-] , P. Bilik [-] (46. O. Kastelic [-] ) , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , J. Wohlrab [-] (46. A. Fabián [-] ) , M. Terber [-]

ŽK: 82. P. Zeman - 32. M. Fořt , 46. K. Kalný .
Hráči zápasu: J. Blažek .
Místo: Bor. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Rada Jiří - PTÁK František (N), PEŠEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.