0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod nezvládl domácí utkání


Branky


0

V desátém kole přivítali hráči Stoda na svém trávníku nevyzpytatelné Bezdružice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mohou litovat neproměněných šancí

Domácí vstoupili do utkání mnohem lépe, od úvodních minut měli míč na svých kopačkách a tlačili svého soupeře. Vypracovali si několik nadějných příležitostí, velké šance měli především Tomáš Tlustý Michal Terber, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. Hosté se snažili potrestat zahozené šance domácích, povedlo se jim to ve 21. minutě, kdy je do vedení poslal útočník Lukáš Čada. Inkasovaná branka hráče Stoda trochu zaskočila, nicméně nadále byli aktivnější a snažili se s výsledkem něco udělat. Nebylo jim ale přáno, do kabin se tedy šlo za nejtěsnějšího vedení Bezdružic.

Hosté si výhru pohlídali

Do druhé půle nastoupili hráči Stoda s jasným cílem zvrátit průběh zápasu. Moc se jim ale nedařilo, vázla rozehrávka, dělali chyby. I přes to všechno se dokázali dostat do dvou zajímavých příležitostí, ale stejně jako v první půli selhali v koncovce. Hráči Bezdružic hráli trpělivě, nikam se nehrnuli a zodpovědně bránili. Téměř po celý zbytek zápasu nepustili díky pozorné obraně domácí tým prakticky k ničemu. V klidu zápas kontrolovali, občas zahrozili z rychlého protiútoku. V 86. minutě se Bezdružicím podařilo navýšit vedení, do listiny střelců se zapsal střídající Dominik Maroušek a definitivně tak podtrhl vítězství svého týmu v poměru 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: V první půli jsme měli více ze hry, byli jsme lepší, bohužel jsme nedokázali proměnit své šance. V druhé půli už to byla z naší strany bída, i když opět jsme měli nějaké šance, které jsme bohužel nedali.




Sestavy


TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - M. Fořt [-] , K. Kalný [-] , P. Vlk [-] (68. P. Bilik [-] ) , T. Tlustý [-] , M. Pešek [-] (90. J. Purkart [-] ) , K. Výrut [-] (70. F. Koča [-] ) , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , J. Wohlrab [-] (66. D. Lihm [-] ) , M. Terber [-]

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - J. Korynta [-] , D. Kadlec [-] , L. Blažek [-] , V. Gábor [-] - M. Filip ml. [-] (68. D. Maroušek [-] ) , S. Čada [-] (52. M. Sládek [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Gengel [-] - L. Čada [-] , J. Musil [-] -

Hráči zápasu: L. Beran , L. Čada .
Místo: Stod. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šimek Luboš - DUDA Václav, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.