V. Voves 57.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod i s trochou štěstí získal tři body


Branky


57. V. Voves - 17. T. Tlustý , 84. M. Terber
0

V rámci jedenáctého kola se potkaly týmy, kterým se momentálně vůbec nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlustý poslal Stod do vedení

Do zápasu vstoupili lépe domácí fotbalisté. Od úvodních minut byli aktivnější, snažili se zatlačit soupeře, což se jim poměrně dařilo. Stodští se úvodu nedostali téměř k ničemu a museli se bránit útočným výpadům Staňkova. Domácí se ovšem prosadit nedokázali a soupeř je za to potrestal. V 17. minutě otevřel skóre přesnou trefou útočník Tomáš Tlustý a Stod tedy vedl. Staňkovští se snažili rychle odpovědět, měli i šance, ale nedařilo se jim v zakončení. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, hráči Stoda šli do kabin za nejtěsnějšího vedení 0:1.

Domácí srovnali ale v závěru inkasovali

Ve druhé půli byla na hráčích Staňkova vidět velká vůle zvrátit průběh zápasu. Opět byli aktivnější a povedlo se jim zatlačit soupeře na jeho polovinu. V 57. minutě se jim konečně podařilo prolomit obranu Stoda a byl z toho vyrovnávací gól z kopačky Václava Vovsa. Od tohoto momentu se hra vyrovnala, hrálo se především ve středu hřiště. Diváci moc zajímavých příležitostí neviděli, byl to spíše boj. Domácí vypadali, že mají větší vůli zvítězit, měli více příležitostí na skórování, ale i soupeř měl několik nebezpečných výpadů. Už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně, když přišlo rozhodnutí z kopačky střídajícího Michala Terbera, který svou trefou z 84. minuty zajistil Stodu tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Milan Kucharič: Byla to trochu nešťastná porážka. Byli jsme po většinu zápasu lepší, bohužel jsme udělali dvě chyby, za které jsme zaplatili. Chyběl nám klid ve finální fázi, možná chybělo i trochu štěstí.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Po většinu zápasu jsme se bránili, soupeř byl o trochu lepší. Zase se nám ale oproti předchozím zápasům dařilo proměňovat šance, byla to šťastná výhra.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - V. Všechovský [-] , T. Výrut [-] (70. P. Demitrov [-] ) , V. Záhoř [-] (65. P. Farkaš [-] ) , T. Vítek [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] , V. Voves [-] , P. Bláha [-] , O. Hrdina [-] , P. Štverka [-]

TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - P. Bilik [-] (81. F. Koča [-] ) , D. Lihm [-] (44. M. Terber [-] ) , M. Fořt [-] , K. Kalný [-] , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , M. Pešek [-] , K. Výrut [-] , F. Höfler [-] , R. Snášel [-]

ŽK: 61. V. Voves , 75. F. Dolejš - 16. K. Kalný , 52. M. Terber , 55. T. Tlustý .
Hráči zápasu: F. Dolejš .
Místo: Staňkov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - BINDER Stanislav (N), VÝRUT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.