3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:15

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá zvítězila bez větších problémů


Branky


0

V jedenáctém kole se mezi sebou střetly týmy Bělé nad Radbuzou a Chodové Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly domácích

Úvod utkání byl poměrně vyrovnaný, hráči si nedali nic zadarmo. Hosté byli o něco aktivnější, ale jejich snaha nepřinášela kýžené ovoce. Moc šancí si vypracovat nedokázali, hrálo se především ve středu hřiště. Hráči Bělé dobře bránili, hráli trpělivě a občas podnikli rychlý kontr. Na gól museli diváci čekat až do 32. minuty, kdy po straně unikl domácí hráč Miroslav Bořil, který nacentroval míč na zadní tyč, kde dával pohodlně do prázdné branky Václav Landrgott. Bělá tedy vedla, ale její hráči se s jednobrankovým vedením nespokojili. Hned o tři minuty později opět po lajně unikl aktivní Bořil, vrátil míč pod sebe na Martin Šinála, jehož střelu vyrazil hostující brankář pouze k nohám Dominika Franka, který bez problémů dorazil míč do odkryté branky. Do konce první půle se již skóre neměnilo, Bělá tedy šla do kabin s vedením 2:0.

Domácí si výhru pohlídali

V úvodu druhého poločasu hosté z Plané tlačili. Snažili se dostat se zpátky do zápasu, ale nedařilo se jim překonat pozornou obranu soupeře. Dostali se prakticky pouze do jedné větší šance, ve které ovšem skvělým zákrokem vynikl brankář Tomáš Jarina. Domácí přežili úvodní tlak a v 60. minutě se jim podařilo zvýšit již na 3:0Miroslav Bořil vyzval k sólu krásnou průnikovou přihrávku Václava Landrgotta, který tváří v tvář brankáři neuspěl, ale k odraženému míči se dostal střídající Jindřich Kotrc a doklepl ho do prázdné branky. Fotbalisté Plané se do konce zápasu už k ničemu nedostali, Bělá si tedy připsala další tři body a posunula se na prozatimní čtvrtou pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Snažili jsme se hrát stejně jako v minulém kole v Částkově. Zahušťovali jsme střed hřiště a spoléhali jsme na rychlé výpady, po kterých se nám dařilo střílet branky. Soupeř byl celkově fotbalovější než my, ve druhé půli nás tlačili a snažili se vyrovnat, ale nám se podařilo výsledek udržet.

TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Je to pořád stejné, nemáme hráčskou základnu. Jsme rádi, že se sejdeme v jedenácti lidech na zápas. Navíc dnes jsme soupeři všechny góly přímo darovali, takže jsme jasně prohráli.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Tomášek [-] , J. Sopko [-] , M. Pustovojt [-] - V. Braun [-] , V. Iščenko [-] , J. Bočan [-] (58. L. Černý [-] ) , D. Frank [-] (43. J. Kotrc [-] ) , M. Šinál [-] - M. Bořil [-] , V. Landrgott [-] -

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - V. Vyskočil [-] , P. Chval [-] , P. Sykal [-] , M. Šmolík [-] , B. Soukup [-] , I. Ryška [-] , R. Ovčačík [-] , D. Hanko [-] (77. R. Seitz [-] ) , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

Hráči zápasu: M. Bořil - V. Vyskočil .
Místo: Bělá. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brůha Radek - KOURA Radim, SCHWARZ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.