3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk ve druhé půli povolil a Stříbro vybojovalo body


Branky


0

Slibně začal zápas Stříbra s Nepomukem pro hostující celek, ve druhé půli ale Nepomuk povolil a Stříbro otočilo stav utkání a po zásluze uhrálo body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepomuk mohl být po první půli spokojený

Slibně začal zápas se Stříbrem pro hosty z Nepomuku, kteří po první půli vedli s náskokem jedné branky. Skóre otevřel v šesté minutě Michal Baran z hostujícího celku. Ve třiadvacáté minutě ale Stříbro dokázalo srovnat na 1:1 po úspěšné akci Tomáše Bůžka. Do konce utkání si ale Nepomuk opět vybojoval zpět vedení, když v pětatřicáté minutě zakončil Luboš Zajíc.

Stříbro zápas dokázalo otočit

Ve druhé půli Nepomuk povolil a domácí celek převzal iniciativu. To se na změně skóre projevilo až v sedmdesáté minutě, kdy Radek Hřebík srovnal na 2:2. Zápas rozhodla pak branka z jedenaosmdesáté minuty, jejímž autorem byl domácí Adam Kohut, který svou akcí zajistil domácímu celku vítězství a příděl bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Milan Tůma: "Tragický první poločas, hráli jsme velice špatně a až po bouři v kabinách jsme se v druhé půli zvedli. S výsledkem jsem spokojený."

FK Nepomuk
Josef Viktora: "Odehráli jsme výbornou první půli, vedli jsme, měli jsme šanci, ale nedali jsme. Ve druhé půli jsme povolili, Stříbro bylo lepší a vyhrálo."



Sestavy


TJ Baník Stříbro
J. Kostelníček [-] - T. Bůžek [-] , J. Kertys [-] (90. J. Petrlák [-] ) , J. Eliáš [-] (82. V. Turek [-] ) , L. Pleško [-] , T. Florus [-] , D. Tůma [-] , O. Pavlas [-] , R. Hřebík [-] , L. Ulč [-] , K. Blažek [-] (60. A. Kohut [-] )

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - P. Panc [-] , P. Váňa [-] (86. P. Kalabza [-] ) , M. Baran [-] , J. Viktora [-] , J. Ticháček [-] , J. Kozák [-] (88. M. Baran [-] ) , L. Zajíc [-] (74. V. Janoch [-] ) , R. Rous [-] , T. Voráček [-] , J. Kalabza [-]

ŽK: 45. L. Ulč , 54. D. Tůma - 24. M. Baran , 41. J. Kozák , 71. J. Viktora , 79. J. Kalabza .
Hráči zápasu: J. Eliáš - P. Váňa .
Místo: Stříbro - UMT. Počet diváků: 73. Rozhodčí: Mazán Jan - MAZANEC Marek, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.