1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až penalty rozhodly střet mezi Kralovicemi a Rakovou +FOTO


Branky


0

Kralovice jsou v situaci, kdy se potřebují dostat z výsledkové krize, která na ně padla po kolapsu ve Stříbře. Značnou motivací pro ně do zápasu s Rakovou byl fakt, že pokud nezabodují, mohla by se na ně do té doby předposlední Raková dotáhnout na rozdíl pouhých tří bodů. Vyrovnaný zápas nakonec rozhodovaly až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovalo se doslova o každý metr hřiště

Zápas mezi Kralovicemi a Rakovou byl skutečně bojovný, doslova se bojovalo o každý metr hřiště. V úvodu utkání si první šanci připsali domácí, křižný centr od Mareše proletěl přes malé vápno, nicméně nenašel žádného z nabíhajících hráčů. Raková pak oplatila na druhé straně pěknou kombinací po ose Vrba – Rottenborn – Lerbletier. Stejný scénář se v podobném centru domácích do malého vápna opakoval v první půli ještě jednou, ale ani Kozel nebyl úspěšnější a nenašel kopačky útočníků před bránou. Zejména zásluhou aktivního Vrby se Raková dostala z krajních prostorů před domácí, ale přímé ohrožení brány z toho nebylo. Největší šanci zápasu měl domácí Martin Řenč, jehož balon směřoval do brány, ale na čáře jej vykopl hostující obránce.

Druhá půle byla plná osobních soubojů

Řadu osobních soubojů přinesla druhá půle. Jaroslav Břicháček si připsal jednu dělovku, nicméně s tou si nadvakrát poradil brankář Šott. Na druhé straně nechybělo příliš ke gólu po hlavičkách Petra Bulína a nedlouho po něm i kapitána Filipa Volína. Další šance obou týmů povětšinou ztroskotaly na hranicích vápna díky nepřesnostem ve finálních fázích. Raková si několikrát proklestila cestu až před branku domácích po zásluze Rottenborna a Lerbletiera, ale jejich centry odvrátila domácí obrana. Kralovice měly v druhém poločase výhodu v zahrávání velkého počtu rohových kopů, ale hostující obrana byla v jejich odvracení bezchybná.

Rozhodly penalty, Šott se blýskl

Utkání tak dospělo až k penaltovému rozstřelu. V něm kralovický brankář Šott zlikvidoval dvě penalty Rakové, díky čemuž poslal na konto domácích Kralovic jeden plusový bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: "Dnešní výkon potvrdil, že se pořád herně trápíme, šlo o jeden z nejhorších výkonů sezóny. Bohužel na naší straně dnes nebyla ani bojovnost, kterou nás naopak náš důrazný soupeř hodně potrápil."




Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - J. Kozel [-] , P. Koča [-] (76. J. Purkar [-] ) , J. Mareš [-] , F. Volín [-] , M. Řenč [-] , P. Bulín [-] (60. J. Vlk [-] ) , J. Lavička [-] , V. Ježek [-] (21. J. Koudele [-] ) , D. Hyneš [-] , T. Běhounek [-]

TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - J. Rottenborn [-] (77. P. Vohár [-] ) , J. Lerbletier [-] , P. Smitka [-] , V. Štincík [-] , J. Bartoš [-] , A. Vrba [-] , J. Procházka [-] , M. Reitspies [-] , J. Břicháček [-] , D. Kašpar [-]

ŽK: 89. T. Běhounek .
Hráči zápasu: R. Šott - J. Lerbletier .
Místo: Kralovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KAFKA Václav, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.