0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč nestačila na rezervu Domažlice


Branky


0

Zruči se na začátku sezóny celkem daří herně, ovšem koncovka není zrovna silnou stránkou týmu, který dnes na svém domácím hřišti přivítal béčko Jiskry z Domažlic, která zde dokázala vyhrát 0:1 a posunula se tak do hroní poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roubal dostal Domažlice do vedení

Oba dva týmy začaly velmi aktivně a zvlášť Jiskra bavila diváky pohlednou kombinační hrou. V 5. minutě se do velké šance dostala Zruč, když se Adam Král vydal do samostatného úniku po lajně, pokusil se ohrozit branku ze strany, ovšem i díky dotírajícím obrancům nedokázal zakončit s větším klidem a přesností. Domažlice se dál snažili o trpělivou kombinaci, kterou obrana domácích řešila povětšinou po zisku míče destruktivním odkopem. Vyslyšena nebyla ani myšlenka Vojtka, který se snažil vysunout Buršíka, ovšem akci zastavil odmávaný ofsajd. Ačkoliv byli hosté v první půli lepším týmem, nedostávali se do vyložených šancí, a proto velmi rádi využili jedinou gólovou šanci prvního poločasu. Ve 38. minutě se po přenesení těžiště hry dostal k míči na pravé straně Bláha a po uvolnění od obránců odcentroval na volného Lukáše Roubala, jehož hlavička z malého vápna zapadla přesně k zadní tyči branky, kterou hájil Václav Klik.

Dvě červené karty v závěru utkání již nic nezměnily

V druhém poločase se ofenzivní choutky domácích probudily a hrál se mnohem vyrovnanější fotbal, než v poločase prvním. Cestu mezi tři tyče si ovšem prudká střela Matěje Poláka zpoza vápna nenašla. V největší šanci zápasu se domácí ocitli po centru ze strany, kdy se balón dostal k Přibylovi, který již ve 25. minutě střídal pochroumaného Haidlmayera, ovšem ani on nedokázal ve skluzu nasměrovat svůj pokus do sítě a míč skončil pár centimetrů vedle levé tyče. V 81. minutě se do hry dostal Karel Trnka. O devět minut později už jsme ho na hřišti vidět nemohli. Njedříve inkasoval první žlutou kartu v 89. minutě, o minutu později nechal znovu vzpomenout na žlutý kartónek v kapsičce rozhodčího Lega a následně si mohl zblízka prohlédnout i kartónek poněkud tmavší barvy. Červená karta se na světlo úmorného klimatu dostala již o minutu dříve, kdy se ze jřiště poroučel Tumpach, který mimo dějiště hry nakopl protihráče. Zápas tak dohrávaly oba týmy v 10 hráčích, na výsledku to ovšem nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "1:0 prohra, škoda. Zápasu by asi slušela remíza. V první půli byli Domažlice lepší, přivezli si nějaké posily z áčka, takže herně se snažili, bohužel jsme ke konci poločasu inkasovali. V druhé půli jsme byli asi lepší, bojovali jsme, ale nepadlo nám to tam."

TJ Jiskra Domažlice B
Tomáš Korelus, kapitán hostů: "V první půli jsme hráli výborně, snažili jsme se kombinovat. V druhé půli jsme se pomalu přizpůsobili soupeřovo hře a od červené karty Tumpacha už jsme hráli dost defenzivně"



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - R. Haidlmayer [-] (25. J. Přibyl [-] ) , D. Král [-] , T. Jelínek [-] , O. Král [-] - O. Mašek [-] , A. Král [-] , M. Polák [-] (81. K. Trnka [-] ) , F. Korelus [-] , P. Hucl [-] (74. J. Kučera [-] ) - P. Karpíšek [-]

TJ Jiskra Domažlice B
J. Švihořík [-] - L. Bláha [-] (77. Z. Štěpán [-] ) , M. Hojda [-] , L. Roubal [-] (93. F. Copák [-] ) , I. Vojtko [-] (65. D. Tumpach [-] ) , J. Kubr [-] , D. Lešek [-] , T. Korelus [-] , M. Buršík [-] , O. Černý [-] , M. Hrubý [-]

ŽK: 37. A. Král , 89. F. Korelus , 89. K. Trnka - 82. L. Roubal , 86. D. Lešek . ČK: 90. K. Trnka - 89. D. Tumpach .
Hráči zápasu: M. Polák - L. Roubal .
Místo: Zruč. Rozhodčí: LEGO Jan - PÁLEK Ondřej, JÍLEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.