3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice si poradila s Horšákem


Branky


0

Sušice doma potvrdila roli favorita a s Horšovským Týnem si poradila v poměru 3:0. Stále se tak drží na špici soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývání obrany hostů

Horšovský Týn se od začátku utkání soustředil především na obranu a domácí tak museli hrát do zavřené obrany. Poprvé pozornost Nováka vyzkoušel z dálky kapitán Kočí, jehož pokus ale k první brance nevedl. Ve 24. minutě se to již povedlo. Po centru z levého křídla si na zadní tyč naběhl Jaromír Králík, který vyskočil výše než jeden z obránců Dynama a jeho hlavička rozvlnila síť Jaroslava Nováka poprvé. Po půlhodině hry se mohl prosadit i domácí kanonýr Miroslav Vrhel, který se po narážečce s Jaromírem Králíkem mohl řítit sám na branku, míč mu ale v poslední chvíli ukopl David Novák. Do své šance se dostal i Horšovský Týn. Lukáš Kordule ale při střele podklouzl a jeho tečovaný pokus brankář Gill nadvakrát zkrotil v rukavicích. Pět minut před koncem poločasu se po centru Marka Falouta z přímého kopu tlačil Jan Doležal, před kterým ale míč do zámezí uklidl Petr Matějka.

Potvrzení výsledku

Hostující hráči o přestávce pochopili, že zápas ještě není ztracen a snažili se o vyrovnání. Hra se postupně vyrovnala a i hosté se dostávali do šancí. V 62. minutě se k míči na hranici malého vápna dostal kapitán Čedík, který svou střelu neumístil přesně a balón skončil metr od pravé tyčky. Domácí vycítila šanci a proti otevřené obraně a hnali se dopředu, což se vyplatilo. Střílený centr Miroslava Vrhela z trestného kopu tečoval před malým vápnem patou Jakub Melka, míč prošel až na zadní tyč, kde se pohyboval Petr Matějka a doklepl míč do prázdné branky. Sušice mohla svůj gólový účet rozšířit hned po rozehrání, kdy se k míči na levém křídle dostal Jakub Szedmák, který přetaženým centrem na zadní tyč našel v náběhu kapitána Kočího, který rybičkou z těžkého úhlu trefil pouze boční síť. To ale domácí mrzet nemuselo. Hned o minutu později se po přenesení hry dostal na pravé straně k balónu Jakub Szedmák a od brankové čáry vrátil míč zpět na malé vápno, kam si naběhl Jaromír Králík a přes clonu těl propálil míč až do pravého horníhu rohu Týnské branky. Zápas tak skončil konečným výsledkem 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Jan Staněk, trenér domácích: "Dneska to bylo o dobývání branky soupeře, jelikož se soupeř moc do útoku nehnal a byl stažen v hlubokém bloku. Pro nás to tedy byla jen otázka toho, jak se dokážeme prosadit proti zatažené obraně soupeře, což se nám nakonec celkem podařilo."

FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí hostů: "Prohráli jsme a dostali jsme trošku zbytečné góly. Co bylo nebezpečné, to jsme ubránili, ale to, co vypadalo neškodně, jsme neubránili a inkasovali jsme. Za stavu 1:0 jsme začali vyrovnávat hru, ale netrefovali jsme branku. Potom jsme ale po chybě dostali na 2:0 a bylo rozhodnuto."



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - P. Matějka [-] (85. L. Hájek [-] ) , M. Kalný [-] , J. Melka [-] , O. Skrbek [-] (76. T. Fuchs [-] ) - J. Szedmák [-] , J. Skála [-] (65. F. Hrach [-] ) , J. Králík [-] (85. J. Čanecký [-] ) , J. Kysilka [-] - M. Vrhel [-] , R. Kočí [-] -

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - D. Novák [-] , J. Černík [-] (75. V. Šperl [-] ) , V. Rada [-] - M. Čedík [-] , M. Falout [-] , L. Kordule [-] , J. Doležal [-] - M. Pinc [-] - T. Novák [-] , J. Jurko [-]

ŽK: 15. V. Rada , 78. J. Jurko .
Hráči zápasu: J. Králík - J. Novák .
Místo: Sušice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šiška Pavel - HODEK Jakub, LHOTÁK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.