3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice favorita nezaskočily, Rozvadov vyhrál


Branky


0

V předposledním kole podzimu na sebe narazily dvě překvapení podzimní části sezóny. Rozvadov nečekaně vede tabulku, Vejprnice naopak oproti očekávání chybí na špici tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná branka Jana Viterny

Vedoucí celek tabulky vstoupil, jak je již pro něj typické, do zápasu velmi ospale a nechal soupeře, aby se snadno dostal do hry. Rozvadovu navíc dělal problémy vejprnický presink po ztrátě míče a velmi těžko se dostával do vzdálenosti k ohrožení branky. Běžela právě 27. minuta, když Rozvadov udeřil poprvé. Jaroslav Žemlička se otočil s míčem, nahrál Pavlu Kaši, který prostřelil brankáře Michal Dufek. Míč se ovšem do branky kutálel velmi pomalu a dobíhající Lukáš Čížek "pro jistotu" udělil balónu rychlost a rozvadovští se radovali poprvé. Ve 41. minutě fauloval tři metry před vápnem unikajícího Pavla Kaše. Míč si na střelu připravil Jan Viterna a z bezmála 20 metrů poslal míč nechytatelně do šibenice. "Takové branky se nevidí ani v lize.", smekl před výstavní trefou klobouk Jiří Šámal, trenér hostující Slavie.

Drama se nekonalo

Slavia do druhého poločasu vstoupila velmi aktivně a osté se brzy po začátku druhého poločasu dočkali snížení. Mokrý terén zradil hrajícího trenéra domácího týmu, Martina Bronce, který při zpracovávání balónu podklouzl a dal tím šanci kapitánovi hostů, Jiřímu Biedermannovi, který ve vápně ustál atak domácích borců a dokázal ještě přihrát na lépe postaveného Tomáše Kristla, který pumlíč poslal nekompromisně k tyči Makrlíkovy svatyně. Chvíli na to mohl vyrovnat Lukáš Kuhajda, který vystihl nepovedený odkop brankáře Makrlíka, jeho dalekonosný pokus ale minul branku o pár decimetrů. A tak mohl v 75. minutě přidat pojistku Pavel Kaše, který si počkal na odražený balón po střele Jana Viterny a kulatý nesmysl uklidil do branky. V 85. minutě byl po druhé žluté kartě přísně vyloučen domácí Luboš Viterna a Rozvadov zbytek utkání dohrával o desíti. Ani to však nezabránilo dalšímu podzimnímu triumfu hráčů v zelených dresech, tentokrát v poměru 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "Bojovné utkání. Ze začátku jsme se soupeřovo hrou měli trochu problémy, ale postupem času se to urovnalo. Bylo to opravdu hodně bojovné, herně jsme zklamali."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Do utkání jsme vstoupili dobře, byli jsme asi fotbalovější a Rozvadovu chvilku trvalo než si zvykl na náš pohyb, na náš fotbal. Pak samozřejmě se dostal do zápasu, my jsme propadli ve špatném obsazování a inkasovali jsme první branku. Potom Rozvadov trochu tlačil a přidal krásný druhý gól. Jinak si ale soupeř nic nevytvořil. Do druhého poločasu jsme vstoupili znovu aktivně, měli jsme velké šance, ale neproměnili jsme. Následně ale soupeř přidal třetí gól a byl klid."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - M. Skopový [-] (90. P. Kořínek [-] ) , T. Hutta [-] , T. Kabourek [-] , L. Viterna [-] , P. Kaše [-] , J. Křehlík [-] , M. Bronec [-] , L. Čížek [-] , J. Viterna [-] , J. Žemlička [-]

SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - V. Puhlovský [-] , D. Růžička [-] (79. Z. Milota [-] ) , L. Kuhajda [-] , T. Kristl [-] , J. Biedermann [-] , P. Harmady [-] , M. Hora [-] , J. Mašek [-] , D. Svoboda [-] (90. K. Rozboud [-] ) , F. Heindl [-]

ŽK: 30. L. Viterna , 44. L. Čížek , 52. T. Kabourek , 56. M. Bronec , 85. T. Makrlík - 41. J. Mašek , 57. F. Heindl . ČK: 82. L. Viterna .
Hráči zápasu: P. Kaše - M. Dufek .
Místo: Rozvadov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pálek Ondřej - ŠLAJS Jakub, REZNIČENKO Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.