0:1
(0:0)
83. J. Hajdu
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlo mělo s Rychnovem problémy, ale nakonec má tři body


Branky


83. J. Hajdu
0

Tak toto utkání byl celkem neočkávaný napínák. Dolní Rychnov velmi dlouho dokázal svému favorizovanému soupeři na domácí půdě vzdorovat, ale nakonec beztak marně. Rozhodla totiž jedna jediná brnka, které se Sedelští dočkali až v samotném závěru utkání, když brankáře asi sedm minut před koncem zaskočil Jan Hajdu. Rychnov už na tuto branku zeragovat nestačil a musel se tak smířit s další porážkou. Zajímavostí také je, že Dolní Rychnov doposud po třech zápasech nezaznamaenal jediný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlo začalo dobře, ale poté začali docházet síly a hra se vyrovnávala

Lépe začali hosté, kteří do utkání vlétli s celkem jasným cílem a hned dvakrát během první patnáctiminutovky se dostali do perfektní pozice, ale pokaždé ztroskotali na zákroku brankáře Křenka. Například Makrlík jednou utekl po křídle a předd brankou našel volného Jan Hajdu, který ale balón napílil do brankáře. Poté se do hry začal dostávat také Rychnov a hra se tím vyrovnala. Ale domácí dokázali ze svého nástupu celkem hodně vytěžit. Nejprve unikl obraně Šantora, jemuž ale ve finální fázi ukopl míč na roh vracející se obránce. A chvíli na to unikl také Reismüller, který se ale srazil s brankářem, u toho se zranil a musel vystřídat. Poté už se druhý poločas jen dohrával a čekalo se na další šance.

Rychlá smrt v závěru

Dolní Rychnov ve druhé půli hodně prostřídal a vpustil na hřiště hráče svého A-týmu. Ti ale na fotbalovosti vůbec nepřidali, spíše ubrali. Hrálo se hodně agresivně a o balón se spíše bojovalo a druhá půle se tak "jen" dohrávala. Dlouho se nic nedělo až ke konce se začali hosté opět talčit trochu před bránu, opět si vytvořili asi dvě tutové šance, ale nevyužili jich. Nakonec se však stejně dočkali, když  Karel Urban zpracoval balón a pasem do běhu vyslal Jana Hajdu, který se konečně prosadil. V závěru ještě Rychnov talčil a od vyrovnání daleko neměl, ale už to nestačilo a musí se smířit s další porážkou.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
Miroslav Kasl (SK Dolní Rychnov): Čekal jsem vyrovnané utkání, což se potvrdilo. Šance byly na obou stranách, zpočátku měli navrch hosté, ale pokaždé ztroskotali na brankáři a hra se poté vyrovnala. Dlouho jsme drželi vyrovnaný stav, ale ve druhé půli se hra přitvrdila a téměř vůbec se nehrál fotbal. Rychnov navíc posílil o některé hráče A-týmu, ale ani to nestačilo a Sedlo nakonec urvalo vítězství.

TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (Staré Sedlo): Pro utkání byli velmi nepříznivé podmínky, jak terén, tak především velké vedro, které všem ubíralo na síle. Bylo to těžké utkání, ve kterém se nedařilo ani jednomu celku. Oni pak pustili na hřišti některé hráče A-týmu a To utkání tím mělo poté úplně jiný spád. Začalo se hrát daleko agresivněji, ale my jsme si to pohlídali a jsme rádi za tu jednu branku. A jak už jsem říkal v minulém kole, některé zápasy sice nejsou na oko krásné, ale stále se v nich hraje o body. My jsme je získali a to je pro nás velmi důležité. Takže chci klukům za jejich úpornou bojovnost moc poděkovat.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - D. Reismüller [-] (20. V. Verner [-] ) , A. Tirinda [-] , K. Kreysa [-] , V. Šantora [-] , T. Picka [-] (78. M. Dvořák [-] ) , Š. Diosegi [-] (55. P. Kalabza [-] ) , J. Kříž [-] , M. Souček [-] , P. Mentlík [-] , K. Hylský [-] (55. P. Halčinský [-] )

TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , K. Urban [-] , J. Hajdu [-] , P. Feistl [-] , K. Hladký [-] , L. Hajdu [-] (65. T. Fenkl [-] ) , J. Beránek [-] (46. J. Drahokoupil [-] ) , L. Zikmund [-] , M. Schildbach [-] , R. Šalka [-]

ŽK: 63. P. Halčinský - 54. J. Hajdu , 62. K. Urban .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - SINGER Michal (N), MICHALEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.