3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice se rozjetého Poříčí nezalekla a má tři body


Branky


0

Toto byl asi šlágr kola. Lomnice patří k předním favoritům na zisk titulu a je rozhodně velmi nebezpečná. Poříčí nezačalo přesvědčivě, ale v minulém kole rozneslo 11:0 Rychnov a hlásilo se o své slovo v boji o přední příčky. Dalo tak všem týmům jasně najevo, že se končeně sešlo v plné sestavě a bude hodně nebezpečné. Zůstává však otázkou, co ji zastavilo v Lomnici. Opět se hráči nesešli, nebo nezvládli vysoké teploty? Je však jisté, že Lomnice utkání zvládla a porazila jej v poměru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zpočátku opatrně

Domácí se zpočátku snažili hrát opatrně ze zajištěné obrany a s respektem k soupeři, ale postupem času poznali, že jsou to oni, kdo může určovat tempo utkání. A tak už v patnácté minutě poprvé využili jednu ze svých šancí. Trefila se nová lomnická posila, která přestoupila z chodovského Spartaku. Domácí rozehráli rohový kop centrem na vápno, kde se do vzduchu zavěsil právě František Obešlo, který nádherným sklepnutím hlavou otevřel skóre. I v dalších chvílich utkání byla Lomnice aktivnější, Poříčí mělo sice nějaké šance, ale daleko aktivnější byla Lomnice, zejména tedy Jan Veselý, který, tentokrát na postu útočníky, neuvěřitelně zamotával hlavu soupeřově obraně. I on se nakonec dočkal. V deětadvacáté minutě dostal Jan Veselý po pěkné kombinaci chytrý balón, pohrál si s poslední obráncem Dubajem a brankáři nedal šanci. Poté se ještě párkrát domácí do šance dostali, ale branku už nevykouzlili a tak odcházeli do druhé půle za slibného vednení 2:0.

Poříčí se nemohlo trefit a po Procházkovi udržel čisté konto i střídající Habr

Do druhé půle provedli oba týmy jednu změnu. Zatímco hosté celkem logicky vyztužili a posílili útočné řady, domácí nezvykle prostřídali na postu gólmana. I nadále ale byli o něco lepší domácí, kteří jen v poklidu udržovali svůj náskok. Opět párkrát dovolili svému soupeři vystřelit si, ale nakonec bez potrestání a na závěr přišla ještě menší pojistka pro zisk tří bodů. Asi pět minut před koncem po křídelní kombinaci zatáhl balón kousek na střed Tomáš Troller, který mimochode později také naskočil ze střídačky, a přesnou přihrávkou našel volného Jana Veselýho, který se nemýlil a vypálil brankáři rybník podruhé. Tím defeinitivně srazil hosty do kolen a rozhodl o vítězství svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Petr Zindl (OSS Lomnice): Do utkání jsme šli s určitým respektem, jelikož Poříčí vypadalo v minulém kole velmi silně a navíc mohou ještě posilovat z A-mužstva, takže byli favoritem spíše oni. My jsme se na to tedy nějakým způsobem připravili a zvládli jsme to. Po zisku tří bodů samozřejmě v našich řadách vládne spokojenost. Nechci říkat, že Poříčí nemělo žádné šance, ale my jsme jich měli daleko více a klidně jsem mohli ještě nějaké branky přidat.

Baník Královské Poříčí B
(Baník Královské Poříčí): Královské Poříčí se zatím ještě k utkání nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Procházka [-] (46. F. Habr [-] ) - M. Matoušek [-] , F. Obešlo [-] (74. J. Suchý [-] ) , M. Zach [-] - R. Knaf [-] , M. Ponc [-] (61. T. Troller [-] ) , T. Zindl [-] , R. Macek [-] , R. Schrehart [-] - J. Veselý [-] (85. J. Stockner [-] ) , R. Bureš [-] -

Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] - V. Friml [-] , T. Tesař [-] (46. V. Číž [-] ) - P. Thiele [-] (49. J. Fišer [-] ) , T. Reitmeier [-] - M. Kočí [-] (36. R. Boček [-] ) , Š. Dubaj [-] , R. Zinner [-] , L. Vévoda [-] , S. Benešovský [-] , M. Mikyska [-]

ŽK: 35. R. Schrehart - 48. P. Thiele , 52. S. Benešovský , 56. R. Zinner .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koutský Tomáš - PTÁČEK Roman (N), KIRCHNER Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.