4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivý výsledek! Staré Sedlo deklasovalao favorizovanou Lomnici


Branky


18. K. Hladký , 30. P. Feistl , 33. P. Feistl , 50. K. Urban - 80. R. Bureš
0

Utkání, které neslo známu šlágru kola. Defenzivní Staré Sedlo, které si zakládá na rychlých protiútocích proti technické Lomnici, která je vyrovnaná a silná po všech směrech. Zároveň mluvíme o dvou největších kandidátech na zisk titulu a postup do vyšší soutěže. Favorziovanějšímu celku, tedy hostující Lomnici ale utkání vůbec nevyšlo. Bylo jasně patrné, že ztroskotala na velmi špatném terénu, který její kombinační hře zcela nevyhovoval. Domácí toho dokázali ale perfektně využít a vyhrát 4:1. Avšak tak jednoznačné to nemuselo být, kdyby Lomnice nebyla po střelecké stránce tak impotentní. Za vše mluví nastřelené břevno, nebo například orazítkovaná tyč starosedelské svatyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou brzy do vedení vypracovávají si slibný náskok

Utkání bylo od prvních chvil takové zvláštní. Domácí hráli, jak je u nich zvykem z velmi dobře zatažené obrany. Hosté se zase pokoušeli prosadit svou kobinační hrou, ale měli na starosedelském terénu velké potíže balón udržet. Přesto si nějaké šance vypracovat dokázali a dokonce i dvakrát orazítkovali brankovou konstrukci. Měli ale i další šance, které pramenili ze hry, ale povětšinou byli špatně vyřešené. Ale Starému Sedlu přesto nikdo nemohl jeho skvělou defenziví činnost upřít a musíme podotknout, že nebýt jejího precizního přehledu, mohla Lomnice mít šancí jště daleko více. I Sedlo si pár šancí dokázalo vypracova a ukázalo se, že dnes je to ono, koho produktivita svírat nebude. Už v osmnácté minutě se dokázali domácí prosadit poprvé, když Jan Makrlík unikl po pravém křídle a centrem našel ve vámně Karla Hladkého, který měl dostatek prostoru na to, aby míč zpracoval, zamířil a vypálil. Trefil levou tyč, od které se ale balón odrazil do brány a rozvlnil síť. Proti této střele nemohl Habr nic dělat. To hosty maličko zarazilo a domácí měli prostor pro to, aby si vypracovali vyšší náskok. Ještě než uběhla první půlhodina hry nabídl sudí Sedlu standartní situaci. Urban našel centrem Makrlíka, který jen hlavou prodloužil na Petra Feistla, který se střelou z voleje nemýlil. A o chvíli déle po křídle pronikl Karel Hladký, který centrem našel Petra Feistla, jenž habra překonal svou přesnou hlavičkou. Zdálo se, že je rozhodnuto. Sedlo vedlo 3:0 a kráčelo tak do druhé půle, na rozdíl od favorizované Lomnice, s hlavou vztyčenou.

Sedlo se nechalo vyloučit a utkání tak v závěru maličko zdramatizovalo

Lomnice musela zabrat a brzy snížit, aby se soupeři, co nejychleji, dostala na dostřel. Namísto toho, ale Jan Hajdu po čtyřech minutách rohu našel nízkým centrem Karla Urbana, který balón šikovně zpracoval a ještě, než dopadl na zem, tak ho poslal do sítě počtvrté. A bylo vlastně rozhodnuto. I nadále mělo Sedlo více ze hry, ale prosadit už se nedokázalo a postupně polevovalo. Až závěr patřil opět hostům. Ti se rozhodli, že utkání ještě v poslední patnáctiminutovce zdramatizují a brzy dokázali snížit.  V osmdesáté minutě míč poskakoval ve vápně domácích, po zákroku brankáře, který ležel na zemi. K balónu se v tu chíli dostal Roman Bureš, který ho jen dostrčil do odkryté svatyně. Lomnice i nadále měla velkou převahu a soupeř ji naví pomohl, když se nehal na posledních pět minut vyloučit Petr Feistl. Branku už ale stejně nepřinesl žádný lonický pokus, a tak tři body berou domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (TJ Staré Sedlo): Utkání jsme měli pod kontrolou. Zhruba do nějaké pětašedesáté minuty se soupeř k ničemu nedostal. Naše obrana hrála špičkově a aktivně jí pomáhala i skvělá záloha. Asi v pětaosmdesáté minutě jsme si ale nechali vyloučit hráče a ten závěr byl lehounce dramatický, protože nám ze hry trochu vypadla záloha. Ale ustáli jsme to. Mrzí mě ale to, že jsme za stavu 4:0 polevili natolik, že soupeř dokázal ještě snížit, což nás připravilo o čisté konto pro brankáře. Ale jinak chlapci odehráli skvělý zápas a plnili si vše, co měli. Navíc nám dnes padali i góly, na čemž jsme v minulých kolech trochu tápali. Takže musím všem klukům poděkovat za jejich výkon a doufám, že se na první příčce udržíme teď, co nejdéle. Ještě bych chtěl zmínit, že Lomnice v závěru začal zase pokřikovat, což je teď moderní, že máme hřiště na h***** a podobně. A já chci jen říct, že prostě máme takové hřiště jaké máme. Také bychom chtěli lepší, ale je to všechno o sponzorech a o tom, kdo vám co dá. My s tím nic nezmůžeme. Každopádně hrajeme na něm taky a nestěžujeme si. Ale ze hry jsme měli daleko více, než ta Lomnice a vyhráli jsme zaslouženě.

TJ Lomnice B
Petr Zindl (OSS Lomnice): Já jsem po dnešním utkání velmi nespokojen. Jak s výsledkem, tak naší hrou. Utkání bylo dost ovlivněno už tím, že mi chybělo šest lidí ze základu kvůli pracovnímu vytížení, nebo dovolené. Zároveň jsme si nemohli ani vypomoci s A-týmem, protože jsme hráli současně, takže jsme si museli pomoci dorosteneckým týmem. To určitě rázně ovlivnilo sílu našeho týmu. Ale beztak jsme nějaké šance měli a kdybychom dali alespoň polovinu z nich, tak jsme vyhráli. Ale neříkám, že Sedlo také nemělo šance, které neproměnilo, minimálně ještě dvě tam byly. My jsme ale dali břevno, tyčku a bylo tam plno dalších šancí, které jsme díky příšernému terénu špatně vyřešili, za což se ale na chlapce nemůžu zlobit. A kdybych to měl shrnout, tak jsme prohráli s anti-fotbalisty a anti-fotbalovém hřišti. To hřiště by prostě měli zavřít a navíc z deseti lidí, tam jen polovina z nich umí hrát fotbal. Ale ještě k tomu hřišti. To ovlivňuje zápasy neuvěřitelným způsobem a techničtější týmy nemají šanci ne něm hrát svou hru. Je opravdu tragické a o poslední chvíle si nemůžete být jistí, co ten balón udělá. Dnes zkrátka vyhrál ten zvyklejší. A na závěr chci jen říct, že už se na ně těším v Lomnici.



Sestavy


TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , K. Urban [-] , J. Hajdu [-] , P. Feistl [-] , K. Hladký [-] , L. Hajdu [-] , M. Schildbach [-] , L. Zikmund [-] , L. Malý [-] , R. Šalka [-]

TJ Lomnice B
F. Habr [-] - P. Veselý [-] , L. Maňák [-] , F. Obešlo [-] , M. Matoušek [-] , T. Troller [-] (53. T. Dlesk [-] ) , R. Bureš [-] , J. Veselý [-] , V. Mazurkovič [-] , R. Knaf [-] (60. J. Němeček [-] ) , M. Ponc [-]

ŽK: 51. P. Feistl , 89. J. Makrlík - 66. T. Dlesk . ČK: 86. P. Feistl .
Místo: tráva. Počet diváků: 36. Rozhodčí: Polívka Miloslav - BERÁNEK Josef (N), PROCHÁZKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.