Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 10:15

6.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

6.0

FOTO: Rakovník nedokázal využít absence opor Benešova


Branky


14

Benešov byl ve stálém dešti úspěšnější a třemi brankami ve druhé půli porazil Rakovník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Utkání začalo s více než půlhodinovým zpožděním, protože na hlavní hrací ploše se díky dešti hrát prostě nedalo. Mužstva se tak přesunula na vedlejší plochu, která byla shledána jako adekvátní k odehrání zápasu. Nutno dodat, že i zde byl terén na hranici regulérnosti. Benešovu chyběli zkušení Mario Lička s Richardem Kalodem a šanci v sestavě dostali mladí hráči. Vytrvalý déšt padal na trávník i po zahájení utkání. Proto byl k vidění spíše bojovný fotbal s nakopávanými míči. Domácí byli o trochu aktivnější, ale jejich šance s klidem pochytal mladík Schummer v hostující brance. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:0

Benešov udeřil třikrát

Domácí trenér Martin Pulpit poslal do druhého poločasu hned tři nové hráče. Střídání však efekt nepřineslo, ba naopak. V 53. minutě dostali hosté možnost zahrávat přímý kop ze zajímavé pozice. Jakub Vosáhlo dostál pověsti výborného střelce z podobných míst a poslal hosty do vedení. V 58. minutě vyslali hosté centr do vápna a Václav Ježdík dokázal uklidit míč za záda brankáře Víška, 0:2. Aby toho nebylo pro svěřence trenéra Pulpita málo, skóroval ještě v 72. minutě Petr Srb, 0:3. Domácí se i po třetí inkasované brance snažili alespoň o čestný úspěch, ale sousředěná obrana Benešova s mladíkem Schummerem v brance byla proti. 



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Marek Tvrz - předseda klubu: Ohlas bude doplněn.

SK Benešov
Josef Laštovka - trenér: Máme problémy se zraněním zkušených hráčů. Dáváme to nějak do kupy a měli jsme velmi mladý tým, kde byl starší jen Venca Ježdík. Věděli jsme, že pro Rakovník je to důležité utkání, protože z pěti zápasů prohráli čtyři. Šli jsme do zápasu s tím, že bychom tam chtěli bodovat a ideálně vyhrát. První poločas byl vyrovnaný, Rakovník hrál spíš jednoduše, nakopávali dlouhé balóny. My jsme chtěli kombinovat, což na tom hřišti úplně optimální nebylo. Kluci se někdy zbytečně zbavovali míče a nebyli trpěliví. Druhou půli se nám podařilo dát gól a přidat ze standardky druhého. Potom už jsme měli zápas pod kontrolou a přidali jsme třetí gól. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Rakovník
P. Víšek [-] - D. Pelyak [-] , M. Hejda [-] (46. R. Hamouz [-] ) , N. Bleck [-] , P. Duchoň [-] , K. Omovie [-] (46. F. Kalaš [-] ) , M. Azilinon [-] (60. A. Donkor [-] ) , J. Šindler [-] , J. Červený [-] , M. Rendla [-] , O. Osypenko [-] (46. D. Dolák [-] )

SK Benešov
J. Schummer [-] - J. Vosáhlo [-] , P. Srb [-] (80. M. Krunert [-] ) , Z. Vrňák [-] , A. Lupač [-] , L. Dufek [-] (75. T. Meszáros [-] ) , M. Tomek [-] (80. O. Brokeš [-] ) , V. Ježdík [-] (85. P. Roháč [-] ) , D. Pedro [-] , D. Filip [-] , O. Vosáhlo [-] (75. D. Dušek [-] )

Hráči zápasu: J. Schummer , J. Vosáhlo .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Plzák Daniel - MARTÍNEK Petr, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 9. 2020 12:34
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů