Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:30

4.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrozňatov v divoké přestřelce porazil Drmoul


Branky


0

V Hrozňatově bylo v neděli vidění 9 branek které dalo 8 různých střelců, 70 diváků se tak rozhodně nenudilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drmoul měl výborný začátek, už v 10. minutě jej totiž poslal do vedení Miroslav Purkrt a vedení hostů zdvojnásobil o pouhé dvě minuty později Jan Mucek. Hosté nadále hroziil z brejků, další branky ale nepřidali. Oba týmy poté trefili brankovou konstrukci. Několik výborných zákroků předvedl brankář hostů Viktor Švinger, ale v závěru poločasu byl dvakrát bezmocný. Nejprve ve 34. minutě snížil Petr Kaššai a o čtyři minuty později se Petru Komárkovi dokonce podařilo vyrovnat. V závěru poločasu mohl znovu přiklonit vedení na stranu Drmoulu Mucek, ten ale velkou šanci neproměnil. Po 45 minutách tedy platil stav 2:2.

 

 

Vstup do druhé půle měli na rozdíl od té první lepší hosté a v 62. minutě šli do vedení, trefil se nejlepší střelec soutěže, Jiří Kaššai. Ale hosté se nevzdali a dokázali znovu vrátit vyrovnané skóre. Přesně se trefil hráč minulého kola, Miroslav Blažek. Domácí ale s odpovědí dlouho neotáleli, v 75. minutě se prosadil Jiřího mladší bratr, Petr Kaššai, který Hrozňatovu vrátil vedení. To dokázal dvě minuty před koncem ještě pojistit Tomáš Cihla a vypadalo to, že je zcela rozhodnuto. Ale Drmoulu se přesto ještě podařilo zápas zdramatizovat, když se v poslední minutě utkání trefil Tomáš Kafka. Hostům se ale už vyrovnat nepodařilo, na hřišti Hrozňatova tak prohráli 4:5. Nutno dodat, že hosté nebyli zejména ve druhém poločase spokojeni s výkony rozhodčích, za zmínku stojí zejména stažení Kafky, který unikal sám na bránu, to ale potrestáno nebylo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Drmoul
M. Moucha, hosté: Utkání dramatické, bohaté na góly, ale nervózní díky některým sudím.



Sestavy


TJ Hrozňatov
J. Lýsek [-] - J. Bříza [-] , J. Kaššai [-] , P. Kaššai [-] , P. Komárek [-] (46. D. Karhan [-] ) , D. Vasylyk [-] , F. Fiala [-] , T. Cihla [-] , M. Lýsek [-] , E. Ďurčák [-] , M. Vondruš [-]

TJ Sokol Drmoul
V. Švinger [-] - M. Blažek [-] , M. Purkrt [-] - J. Mucek [-] , T. Kafka [-] , T. Nápravník [-] , P. Kóša [-] - N. Elias [-] , T. Šelmek [-] - M. Langer [-] , K. Novotný [-]

ŽK: 49. D. Vasylyk , 90. E. Ďurčák - 41. J. Mucek , 53. T. Šelmek , 61. P. Kóša , 66. M. Blažek , 73. N. Elias , 74. M. Purkrt .
Hráči zápasu: P. Kaššai - V. Švinger .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vošmik Václav - TOPINKA Jiří, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.