4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:30

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětínu nedovolili ani gól. Záloha Březové bere všechny body


Branky


0

Březovské "béčko" v 1. kole obdrželo od Staré Role šest branek, žádnou nedalo a muselo tak před domácím publikem učinit nápravu, což se jim podařilo. Hroznětín porazili v poměru 4:0 a nechali si tak všechny tři body doma. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání byla Březová lepším týmem a hostujícímu celku nedovolila skoro nic. Navíc to byla ona, kdo střílela góly. V 19. minutě se prosadil Jiří Hořejší, který obehrál tři obránce a s přehledem zakončil střelou k tyči. Další dvě branky si domácí nechali na konec poločasu. V 42. minutě dostal přihrávku Václav Škoda, který pelášil na brankáře Hroznětína sám a po přízemní střele k tyči poslal Březovou do dvoubrankového vedení. Nevydařený první poločas ze strany Hroznětína byl korunován chybou v rozehrávce, po které se dostal k balónu Marek Tišl, který zvýšil na 3:0.

 

I druhý poločas patříl domácímu celku, který měl po celý zápas větší územní převahu a vytvořil si i více šancí, které hlavně končili gólem. Čtvrtou branku Březové vstřelil v 67. minutě Marek Tišl. Ten dostal přihrávku mezi obránce a zhruba čtyřicet metrů běžel sám na bránu. Měl tedy dostatek času si rozmyslet, co s míčem udělá. Když tedy poslal balón kolem nohy brankáře Martina Tamáše, rozvlnil síť v brance za jeho zády. Hroznětín si sice v zápase vytvořil také několik příležitostí, ale s výsledkem utkání už nic provést nedokázal i proto, že hrál bez pěti hráčů základní sestavy. Březová tak po výborném výkonu porazila Hroznětín 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Já myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Celý zápas jsme byli lepší a celkově jsme měli i větší územní převahu. Po prvním poločase jsme vedli 3:0. Druhý poločas už jsme hráli v klídku a mohli jsme přidat dva, tři góly, ale to se už nepovedlo.

TJ Olympie Hroznětín
Petr Mrňka: Hráli jsme bez pěti hráčů základní sestavy a to se podepsalo na hře i na výsledku. Březová byla jasně lepší ve všech směrech. Přehráli nás ve všech řadách a i nás přestříleli.



Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - M. Tišl [-] , V. Škoda [-] , D. Šarišský [-] (63. J. Kurčenko [-] ) , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , M. Slabyhoudek [-] , J. Šaloun [-] , P. Pivarči [-] (76. R. Drozd [-] ) , P. Neumann [-] , M. Peterka [-] (46. J. Machálek [-] )

TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - J. Klas [-] , M. Benda [-] - D. Ondráček [-] , M. Schneider [-] , L. Ondráček [-] , D. Zburník [-] , J. Eret [-] - L. Pěkný [-] , V. Čech [-] (59. M. Mičkanin [-] ) , E. Hůrka [-] (74. J. Rams [-] )

ŽK: 36. V. Škoda , 65. J. Šaloun - 50. V. Čech , 75. J. Eret .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Godža Ladislav - GRŮZA David, VASILKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.