5:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aš odjíždí ze Žlutic s "bůrem"


Branky


18. L. Melnyk , 19. D. Razím , 40. D. Razím , 62. R. Suchánek (p.) , 82. L. Melnyk - 59. V. Svoboda
0

Žlutice přivítaly na svém hřišti v rámci 3. kola I. A třídy tým Jiskry Aš, která měla před zápase o čtyři body více, než její soupeř. Po zápase už má náskok pouhého jednoho bodu, protože Žlutice ukázaly, že se jim na domácím hřišti daří a zvítězily 5:1. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva si na začátku utkání vytvořila několik příležitostí, ale skórovat dokázali pouze domácí. V 18. minutě otevřel skóre utkání Lukáš Melnyk, kterého za minutu následoval Daniel Razím. Pět minut před koncem první půle se navíc trefil Razím ještě jednou a zvýšil tak náskok Žlutic na tříbrankový. Ač to podle skóre nevypadá, Aš byla v prvním poločase aktivním týmem a vytvořila si několik šancí, které ale končili na brankáři Hladkém. 

 

Ve druhém poločase vykřesla jiskřičku naděje pro svoje mužstvo Vlastimil Svoboda, který vstřelil branku v 59. minutě. Ze strany hostujícího týmu to ale bylo vše. Za další tři minuty navíc kopali domácí pokutový kop a zásluhou Radima Suchánka zvyšovali na 4:1. Poslední branku zápasu pak vstřelil Lukáš Melnyk v 82. minutě. Jeho druhá trefa znamenala, že Žlutice zvítězily nad Aší 5:1.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
p. Suchánek: Hodnotí se to dobře, když jsme vyhráli doma slušným výsledkem. Měli jsme velké problémy se sestavou a ani jsem nečekal, že to takhle dopadne. Soupeř byl celkem slušný a v útočné fázi nebezpečný. Obrana byla slabší a my jsme se s tím dokázali poprat. Všechny branky se točily kolem dvojice Melnyk - Razím. Razím je v podstatě klasický obránce, ale hrál v útoku. Odevzdal vynikající výkon, dal dvě branky a u dalších dvou byl. Navíc byla penalta po faulu právě na Razíma.




Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - L. Melnyk [-] , R. Suchánek [-] , M. Kopelent [-] , J. Vorel [-] (82. M. Bok [-] ) , M. Tomeček [-] (58. R. Šejba [-] ) , D. Razím [-] , L. Slivčák [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Píša [-] (55. D. Vojík [-] ) , J. Pěnkava [-]

TJ Jiskra Aš
V. Hrabčák [-] - F. Koubek [-] - M. Bořil [-] (46. T. Vojík [-] ) , J. Zemanovič [-] , M. Střeček [-] , V. Svoboda [-] , J. Jarausch [-] - D. Kubinec [-] - M. Pilař [-] , P. Maher [-] , M. Turták [-] (46. T. Glazer [-] )

ŽK: 38. D. Razím , 58. R. Šejba - 86. P. Maher .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Aubrecht Jan - DVOŘÁK Matěj, BLÁHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.