2:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záloha Březové si poradila s Vintířovem


Branky


77. R. Bečvář , 90. P. Laur - 20. J. Hořejší , 54. M. Hopf (vl.) , 68. J. Hořejší , 78. V. Träger , 80. M. Tišl
0

Vintířovský Baník přivítal na svém hřišti v rámci 6. kola I. A třídy zálohu březovské Olympie. Domácím se v zápase příliš nedařilo a nakonec svému soupeři podlehli poměrně jasno 2:5. Březová je díky vítězství na páté pozici zatímco Vintířov na dvanácté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního poločasu vstoupili obě mužstva podobně a vytvořila si několik málo příležitostí ke skórování. Čím více hra plynula, tím více měla ze hry hostující Olympie. Ta svoji v tu chvíli mírnou převahu dokázala zužitkovat ve 20. minutě, kdy se trefil Jiří Hořejší. Vzhledem k tomu, že další branka v prvních pětačtyřiceti minutách nepadla, šlo se do šaten za stavu 0:1.

 

 

Ve druhé půli už byla převaha Březová větší a pomohla ji i k tomu branka v 54. minutě, o kterou se postaral domácí Martin Hopf, jenž si vstřelil vlastní gól a zvýšil tak vedení Březové na dvoubrankové. O další gól hostujícího celku se postaral v 68. minutě Jiří Hořejší svoji druhou trefou v zápase. Domácí korigovali skóre zápasu zásluhou Radka Bečváře, jenže jejich radost ze vstřelené branky netrvala dlouho. Hned minutu poté se totiž trefil Vladimír Träger a za další dvě minuty Marek Tišl. Březová se tak dostala do vedení 5:1 a na zisku třech bodů už nic nezměnila ani branka Petra Laura v poslední minutě zápasu, která korigovala na posledních 2:5 z pohledu domácích. 



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Myslím si, že jsme byli celý zápas lepší. První poločas jsme měli více šancí a domácí jsme prakticky k ničemu nepustili. Ve druhém jsme je jasně přehrávali a čtyřmi góly jsme rozhodli o vítězství. Byla to zasloužená výhra.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - L. Nimrichter [-] , R. Bečvář [-] , P. Laur [-] , M. Hopf [-] , T. Kavur [-] (46. T. Trianh Hai [-] ) , K. Pátek [-] , Z. Šimek [-] , P. Žemlička [-] (73. P. Vašek [-] ) , F. Vilinger [-] , M. Klemera [-]

FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - J. Machálek [-] , D. Peterka [-] , P. Zbořil [-] (80. R. Drozd [-] ) , L. Veselý [-] - D. Šarišský [-] (72. S. Hradský [-] ) , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , M. Slabyhoudek [-] - P. Peterka [-] , M. Tišl [-] -

ŽK: 44. P. Žemlička , 58. L. Nimrichter .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Grůza David - SIEBER Josef, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.