0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov byl šťastnější v koncovce a bere tři body proti Vintířovu


Branky


0

Hráči Baníku Vintířov přivítali v rámci 9. kola I. A třídy na své půdě hráče Dolního Žandova. Ten ve vyrovnaném utkání neinkasoval ani jednu branku a zvítězil nakonec těsně 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty byl zápas naprosto vyrovnaný. Když si vytvořilo nějaké z mužstev šanci, neproměnil ji a to samé platilo pak i na straně druhé. Zásluhu na bezbrankovém prvním poločase měli také oba brankáři tedy jak Střimelský na straně Vintířova, tak i Kepka na straně Dolního Žandova. 

 

Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu s tím rozdílem, že se padesát diváků přítomných na hřišti ve Vintířově dočkalo branky. Naneštěstí pro ně se však prosadili hráči hostujícího celku. V 68. minutě dostal přihrávku do velkého vápna Štefan Kundrát, který prostřelil brankáře Vintířova a otevřel skóre utkání. To se nakonec i přes snahu domácích až do samotného konce utkání neměnilo a tak Baník prohrál s Dolním Žandovem těsně 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Podali jsme špatný výkon. Nedostali jsme se celý zápas do hry. Na gól jsme nedokázali odpovědět.

TJ Sokol Dolní Žandov
Jií Opava: Bylo to vyrovnané utkání se šťastným koncem pro nás. Měli jsme o nějakou šanci navíc, jinak to bylo vyrovnané. Musím pochválit rozhodčí. Takhle kdyby pískali všichni tu rovinu, tak je to paráda. Řekli jsme si, že nechceme prohrát a tak to dopadlo.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - L. Gašpar [-] , P. Laur [-] , L. Nimrichter [-] , Z. Šimek [-] (62. V. Sándor [-] ) , M. Kavur [-] , K. Pátek [-] , J. Štipský [-] (35. J. Duplinský [-] ) , P. Žemlička [-] , F. Vilinger [-] , M. Klemera [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
J. Kepka [-] - D. Benda [-] (88. M. Setnička [-] ) , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , M. Vokhmintsev [-] (70. M. Kič [-] ) , V. Profant [-] , M. Daněk [-] , R. Soukup [-] , L. Trešl [-] , P. Šimáček [-]

ŽK: 6. L. Nimrichter - 75. Š. Kundrát , 85. D. Benda .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěrba Václav - GODŽA Ladislav, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.