0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 10:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodní stavby přivítaly doma Litice


Branky


54. J. Kanta , 54. J. Kanta
16

V rámci druhého kola Městského přeboru se utkaly domácí Vodní stavby proti Liticím. Domácí chtěli odčinit vysokou prohru proti Rapidu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gól nepřinesla

Do začátku zápasu vstoupili lépe hosté, kteří měli více ze hry. Drželi balón a snažili se kombinací dostávat do šancí. Šance postupem času přišly ale litičtí, kteří byli oslabeni o pět hráčů a na lavičce byli připraveni jen dva náhradníci nedokázali ani jednu z nich proměnit v gól. Postupem času se hra začala více vyrovnávat a střelecké příležitosti si dokázali vypracovat i domácí hráči, ale ani jednu z nich neproměnili. První poločas tedy gól nenabídnul a do šaten se tak šlo za penaltového stavu 0:0. 

 

Jediným gólem rozhodl Kanta

Naopak do druhého dějství zápasu dokázali lépe vstoupit domácí a hned si vytvořili několik slibných šancí. Bohužel pro ně ani jedna z nich neskončila gólem. Jako první tedy skóre změnili hosté, kdy se do zakončení dostal v 54. minutě Jiří Kanta a balón dopravil do sítě. Jelikož bylo jasné, že v zápase moc gólů nepadne, tak se domácí pokoušeli rychle vyrovnat a postupně tak otevírali svoji obranu. Pár příležitostí si sice vytvořili, ale branku vstřelit nedokázali. To hosté hrozili z protiútoků, balón však do sítě nedostali. Stav zápasu se už nezměnil a oslabené Litice si odvezly 3 body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Vojtěch Syrovátko (kapitán): Do utkání vstoupili lépe hosté, měli více ze hry a dostávali se do šancí. Hra se později vyrovnala a my začali taky hrozit. V druhé půli se nám nepodařilo vstřelit branku a následně udeřili hosté. Gól už jsme nedokázali vstřelit a soupeř si výsledek pohlídal.

TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek (hrající trenér): V prvním poločase jsme dominovali, ale bohužel neproměnili ani jednu šanci. V druhé půli jsme vstřelili gól. To bylo od nás jediné pozitivní, ale chybělo nám 5 hráčů, což bylo znát. Důležité vítězství pro nás.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
M. Sinkule [-] - T. Pavlíček [-] (85. M. Pavlíček [-] ) (85. M. Pavlíček [-] ) , J. Hubač [-] , M. Novák [-] , M. Michálek [-] - Z. Wočadlo [-] (55. M. Mařík [-] ) (55. M. Mařík [-] ) , M. Lochman [-] , V. Syrovátko [-] , V. Kolář [-] (55. T. Bláha [-] ) (55. T. Bláha [-] ) - J. Fiala [-] , P. Hrdlička [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - L. Kindl [-] , T. Voves [-] , A. Hanzlíček [-] , P. Vacek [-] , P. Jareš [-] , L. Fořt [-] , J. Kanta [-] , M. Forman [-] , V. Liška [-] (55. J. Kovařík [-] ) (55. J. Kovařík [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 81. V. Syrovátko , 81. V. Syrovátko .
Hráči zápasu: J. Hubač - L. Fořt .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - VOTRUBA Jiří, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Kamil Weber
Tip experta: výhra hostů

Jestli se budou Vodní stavby prezentovat stejnou hrou jako proti nám, nevěřím, že zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů