Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo pro Dolní Rožínku


Branky


32

Derby vyznělo pro Dolní Rožínku, která porazila Štěpánov o dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Rožínka vyhrála první poločas

Pravděpodobně poslední utkání před skvělou diváckou kulisou si v neděli mohli užít hráči domácího týmu Dolní Rožínky. Od začátku se hrála nevýrazná kopaná plná nepřesností na obou stranách. Ze začátku první půle stojí za zmínku krásná rána Čermáka, jenž skočila na břevně Štěpánovské svatyně. Postupně během utkání začali domácí mírně hosty přehrávat, i když se nevyvarovali zbytečných ztrát, brejkové situace hostí byly nebezpečné. První gól utkání vstřelil v těžké pozici krásnou ranou, v 24. minutě výborně hrající Sedlák. Po vstřelené brance se opět hra vrátila do zarytých kolejí, Rožínka byla mírně více na balonu, ale zbytečnými ztrátami dávala šance i hostům. Utkání se zdálo být rozhodnuté v 41. minutě a to, když po krásné spolupráci napálil míč do šibenice Čermák, 0:2. Utkání by bylo asi rozhodnuté, kdyby Štěpánov neměl ve své sestavě Šakala Veselského, který utkání ve 44. minutě krásnou bombou zpoza vápna snížil na 2:1.

Domácí ve druhém poločase navýšili skóre

Druhá půle se hrála ve stejném duchu jako první, nervózní fotbal z obou stran. V 55. minutě se podruhé v utkání prosadil Sedlák. Po druhém gólu přišel zklidnit hru na pravého beka, vystřídavší Kopecký. Střídání se jistě povedlo, pouze na jeden okamžik, v němž se přes pravý kraj obrany prohnal hostující útočník, který si došel pro pokutový kop. Penaltu s jistotou proměnil opět Šakal a utkání bylo opět o branku, 3:2. Rozhodnutí zápasu přišlo v 71. minutě, po centru Vondrušky si na míč vyskočil Černý a hlavičkou jej posunul před opuštěnou branku, kde neměl problém balon dorazit Bartoněk. Utkání se už více méně dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: Nedělní zápas krásně vystihuje rčení, které po utkání zaznělo v kabině: "Dneska jsme utrpěli vítězství". Opravdu se nejednalo o náš nejlepší výkon, často jsme kazili jednoduché nahrávky, nebyly jsme asi stoprocentně koncentrováni na svůj výkon. Na druhou stranu jsme samozřejmě rádi, že i když jsme nepodali naše maximum, tak jsme vstřelili čtyři branky a vyhráli. Štěpánov jsme do mnoha šancí nepustili. Určitě jsme byli v utkání lepším týmem, takže vítězství bylo asi zasloužené. Pokud, podáme stejný výkon v následujících zápasech s první trojkou v tabulce (Bory, Bobrová, Křižanov), tak asi moc bodů neposbíráme. Doufáme tedy, že se naše hra opět zlepší.




Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - F. Šmerda [-] , V. Vondruška [-] , O. Černý [-] (75. J. Bílek [-] ) , P. Sedlák [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] (56. V. Kopecký [-] )

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Fiala [-] - M. Vašek [-] , T. Richter [-] , R. Boček [-] , V. Kutnyk [-] , A. Janeček [-] , J. Veselský [-] , R. Hrubeš [-] (58. O. Hrubeš [-] ) , R. Sabadashka [-] , P. Karásek [-] , M. Ostrovskyi [-]

ŽK: 8. F. Šmerda , 35. V. Vondruška , 67. Z. Horák , 86. P. Vondruška - 35. O. Hrubeš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: POHANKA Václav - TRÁVNÍČEK Jiří, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Škorpík
Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji jasnou výhru domácích.. branku vstřelí Čermák.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář - SK FC Křižanov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích