Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy vyhrály o branku v Bobrové


Branky


25

Rozsochy si vytvořily v prvním poločase dvougólový náskok a vyhrály o branku na hřišti Bobrové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy vstřelily v prvním poločas tři branky

Začátek zápasu patřil Rozsochám a v 5. minutě otevřel skóre zápasu David Juračka - 0:1. Domácí po snaze o vyrovnání se trefili v 11. minutě, kdy se prosadil Vojtěch Křepela - 1:1. Zbytek první půle patřil domácím, ale branky dávali hosté. Ve 23. minutě překlopil vedení na stranu hostí Jan Smolka, aby stejný hráč ve 42. minutě brankou do šatny zvýšil vedení hostů na 1:3.Domácí byli zaskočení a odhodláni ve druhém poločase otáčet výsledek utkání.

Bobrová stačila jen snížit

Druhý poločas vyvinuli domácí velký tlak a v 57. minutě snížil skóre zápasu Michal Hájek - 2:3. Domácí se nadále snažili o vyrovnání, ale i dvě nastřelené tyče jim nedovolili získat alespoň jeden bod do tabulky. Velkým smolařem byl Petr Dvořák, který dvakrát rozezvučel konstrukci brány. Solidní návštěva 110 diváků, tak odcházela zklamána, Bobrová si tak musí na první výhru počkat. příští týden se představí v Jimramově. Rozsochy budou chtít potvrdit body proti Křižanovu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Myslím, že bylo k vidění velmi kvalitní utkání. Pro nás to byl bohužel tak trochu zápas blbec. Zatímco hostům tam padlo jak se říká do čeho kopli, tak nám to tam prostě nepadalo. Nedali jsme hodně šancí, Petr Dvořák dal dvě tyče, ve druhé půli jsme hosty snad nepustili k bráně. Tak snad příště... "

TJ Rozsochy
Michal Strachoň: "Velice kvalitní a pohledné utkání, v první půlce jsme se dostali do dvoubrankového vedení a předváděli kvalitní hru. Ve druhém poločase nás domácí přitlačili a byli jasně lepší, po maximálním odevzdání všech sil jsme cenné vítězství uhájili."



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
J. Zalaba [-] - J. Ptáček [-] , J. Stupka [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] (69. T. Podborský [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , L. Muller [-] , L. Křepela [-]

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - J. Smolka [-] , A. Jaroš [-] (67. A. Prášil [-] ) , S. Padrtka [-] (62. R. Prášil [-] ) , M. Šafránek [-] , J. Holý [-] , D. Juračka [-] , J. Nebola [-] , V. Prášil [-] , E. Šibor [-] , P. Prášil [-] (77. L. Sádlík [-] )

ŽK: 16. L. Muller , 88. J. Zalaba .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - STŘEŠŇÁK Josef (N), FLÍDR Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

Velmi těžké na tipování, půjde o vyrovnané utkání dvou mužstev, která předvádějí pohledný fotbal, bude záležet jak se domácí vyrovnají s odchodem špílmachra Malého, nakonec rozhodne domácí prostředí o těsném vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích