Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovické brankové posvícení


Branky


15. R. Doubek , 20. M. Trojan , 24. J. Vlček , 30. D. Trojan , 33. M. Trojan , 38. R. Doubek , 59. M. Raušer , 65. S. Novák , 80. J. Váša , 85. J. Váša
0

Již v prvním poločase vedly Vitějovice o šest gólů, v druhém poločase dali domácí další čtyři. Volarští hráči již potřetí prohráli o více než čtyři góly. Vitějovice tak stále vedou tabulku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minulý týden si Vitějovice připsaly další tři body nad týmem Volary A. Ve druhém kole soutěže nastříleli hráči Vitějovic sedm branek. Jednoznačný zápas vedli i třetí kolo, kdy týmu Volary B nasázeli deset branek. I když se hosté snažili, nevytvořili za první poločas jedinou gólovou šanci. Domácí skoro celý poločas trávili před brankou hostů. Gólman Volar B ale chytal dobře, gól pustil až ve 24. minutě, kdy se do brány trefil domácí hráč Jan Vlček. Za dalších šest minut se trefil mladý hráč David Trojan. Gólové šance se nadále proměňovaly. 33. minuta přinesla další gól, o který se postaral Trojan Michal. Dále dvakrát prostřelil hostujícího gólmama Radek Doubek, a to v 36. minutě a 40. minutě. Než byl odpískán konec prvního poločasu, trefil branku znovu Michal Trojan.

 

Začátek druhého poločasu se nevyvíjel jinak, než poločas první. Domácí stále hráli na straně hostů a proměnovali gólové šance. Hostující gólman ale chytal výborně a vydržel až do padesátédeváté minuty, kdy nechytil gól střelený Miroslavem Raušerem. Po dalších těžkých minutách pro brankáře hostů se do branky trefil Stanislav Novák, dále také Jan Váša, který se trefil za sebou hned dvakrát. Byl posledním, který vstřelil hostům poslední gól. Za nejlepšího hráče byl označen gólman hostů a za domácího hráče David Trojan. Nicméně Vitějovice ukázaly, že mají výborné střelce, díky kterým vedou tabulku soutěže. Volary B si bohužel ani ve třetím kole nevybojovaly jediný bod.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vitějovice
David (hráč): Zápas nebyl nijak zajímavý, dopadl stejně, jako ten předchozí, ale dali jsme o tři góly více. Myslím si, že jsme mohli dát klidně více gólů, gólman hostů se ale nevzdával a chytal až do konce zápasu. Ti nejtežší soupeři nás ale teprve čekají, doufáme, že vedení udržíme.




Sestavy


TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - M. Trojan [-] (46. J. Váša [-] ) , M. Raušer [-] (60. S. Novák [-] ) , J. Doubek [-] , J. Vlček [-] (46. D. Bankov [-] ) , R. Doubek [-] , J. Vlasák [-] (80. P. Friedek [-] ) , D. Trojan [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-] (46. M. Tremmel [-] )

TJ Tatran Volary B
J. Jarkovský [-] - M. Laci [-] , M. Muzika [-] , K. Čonka [-] , F. Soukup [-] , V. Brňák [-] , L. Svintek [-] , P. Zvonek [-] , D. Žárovský [-] , V. Sivák [-] , F. Muzika [-]

Hráči zápasu: D. Trojan - V. Sivák .
Místo: Vitějovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - KLEIN Jaroslav (N), TOMAŠČÍK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.