Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záblatí si poradilo i s druhým týmem tabulky


Branky


0

Nádherný fotbal se v neděli odehrál na půdě Vitějovic, tam Záblatí suverénně potvrdilo první příčku tabulky. Na tzv. derby se těšili nejen fanoušci a hráči Záblatí, ale také hráči a řada fanoušků z Vitějovic, kde se sešlo na 150 fanoušků. Záblatí ale na hostící půdě potvrdilo svou neporazitelnost, tvrdost a razantnost. Bylo se na co dívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly si Záblatí připsalo již v prvním poločase

V nedělním odpoledni se střetla doposud neporažená mužstva probíhajícího ročníku a tento souboj neporažených přitáhl do Vitějovic na 150 přihlížejících. Souboj o čelo tabulky začali lépe hostující hráči ze Záblatí, kteří se již v 10. minutě ujali vedení po hlavičce hostujícího stopera Jana Lukeše, který si naskočil na balón z rohového kopu – 0:1. Kdo čekal taktickou bitvu s minimem gólových šancí, musel být překvapen, neboť již o 4 min. později po chybě domácí obrany skóroval utáhlou střelou pod břevno hostující Josef Sarauer – 0:2. Nástup záblatských do zápasu tak předčil i ty nejoptimističtější scénáře hostujících fanoušků. Po druhém gólu však hostující hra poněkud opadla a ve zbytku prvního poločasu měli míč na kopačkách převážně domácí hráči, kteří dobře kombinovali ve středu hřiště, avšak vyložené šance si z této územní převahy vytvářeli jen ojediněle. Štěstí se na stranu hostů přiklonilo po dělovce domácího Ludačky, která skončila pouze na břevně branky hostujícího Kuttenberga. O chvíli později už se radovali i domácí, kdy z neodvráceného centru prostřelil skrumáž hráčů domácí David Trojan a míč zapadl k tyči – 1:2. Dvougólové vedení mohl na záblatskou stranu opět převážit hostující Klabouch, který však ve 100% šanci zamířil těsně vedle tyče. Zanedlouho však svou druhou příležitost využil o poznání lépe, to když z čista jasna napřáhl z hranice velkého vápna a jeho nechytatelná střela zamířila přesně do horního rohu branky domácího Váši. Touto střelou tak stanovil poločasový výsledek – 1:3.

 

Jeden gól padl v 75. minutě, ale znovu do domácí branky.

Do druhého poločasu nastupoval Sokol s jasným cílem neprohospodařit dvougólový náskok a držet častěji míč na svých kopačkách. Tato snaha se díky zlepšenému výkonu středové řady naplňovala, a tak se ve druhém poločase domácí uchylovali pouze k nakopávání dlouhých balónů domácím specialistou Ludačkou. Všechny nebezpečné centry však hostující obrana zdárně odvracela a zejména hostující Lukeš byl v tomto směru pánem na hřišti. S ubíhajícím časem se odkrývala okénka v domácí obraně, čehož záblatští využívali k rychlým výpadům, a když jeden z nich v 75. min. proměnil hostující kapitán David Lachkovič, bylo o výsledku rozhodnuto  1:4.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vitějovice
David Trojan (hráč domácích): Zápas jsme si ''dá se říci'' prohráli prostě sami. Hodně nás to mrzí, ale stalo se. Záblatí je výborným týmem a i když jsme si věřili, nijak to nedopadlo. Začínáme se ale zase soustředit na další těžké zápasy.




Sestavy


TJ Vitějovice
J. Váša [-] - M. Trojan [-] (77. J. Doubek [-] ) , M. Raušer [-] , J. Vlček [-] (60. P. Novák [-] ) , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , J. Vlasák [-] , D. Trojan [-] (70. M. Tremmel [-] ) , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-]

TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - D. Lachkovič [-] - M. Kolafa [-] (79. M. Vorlíček [-] ) - M. Janošťák [-] (65. V. Rosenbaum [-] ) , J. Sarauer [-] (44. A. Balica [-] ) , J. Hálek [-] , J. Klabouch [-] (46. Z. Kneifl [-] ) , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-]

ŽK: 67. M. Raušer , 75. V. Ludačka - 30. J. Klabouch , 52. M. Janošťák , 60. V. Sova .
Hráči zápasu: A. Kuttenberg , J. Lukeš .
Místo: Vitějovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sýkora Pavol - PÁNEK Milan, BARTÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.