FOTO: Strunkovice si v premiéře v I.A třídě připsal bod


Branky


33

Domácí Blaník zažil slavnostní den. Poprvé v historii klubu se k Blanici vedle známého letiště dostala krajská I.A třída. Domácí se moc těšili, ale po průběhu zápasu nakonec brali bod za bezgólovou remízu. Blaníci se snažili a v druhém poločase zamkli soupeře, jenže když se nadechli k závěrečnému tlaku, přišla průtrž mračen a bylo po fotbale. Na zápase byl divák Ladislav Beran, který nám přes registravanou sekci zaslal reportáž ze zápasu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Půlroční pauza byla znát a oba soupeři hráli hodně zezadu a snaha neudělat chybu byla víc než fotbal. Domácí se na svůj velký zápas hodně těšili, ale od začátku na nich byla lehce patrna nervozita. Hosté přijeli s poměrně mladým kádrem a převládala u nich též hra do obrany a též bylo znát, že soutěž hrají delší dobu.

Převládal boj o střed hřiště s minimem šancí a na obou stranách chyběla myšlenka k překonání obran. Domácí Žůrek se snažil být hodně na míči, ale sám na vše nestačil. Domácí prožili první nepříjemnost po necelých dvaceti minutách, kdy musel pro zranění odstoupit Michal Kuneš, jeden z útočných pilířů domácích. I tak se dál pokračovalo hodně vyrovnaným bojem a pro oba celky to bylo dost náročné. Ideální počasí, krásná návštěva, ale do poločasu gól nepadl.

 

Druhý poločas

  Druhé dějství se hrálo čtvrthodiny stejně dle not prvního poločasu. Domácí se tlačili před branku Ottenschlägera, ale ten byl vždy na místě a když již byl téměř překonán, tak konečky vyškrábl Žůrkovu přízemní střelu mimo tyče. Po hodině hry se domácí nastěhovali před branku hostí a získali územní převahu. Tlačili hosty, ale drtivé to nebylo a tak obranný val Velešínských nulu udržel. No a v samotném závěru již to nešlo, neboť zápas se dohrával za velké průtrže mračen.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Miroslav Mottl: My jsme s postupem do I.A moc nepočítali, ale když tato nabídka přišla, tak jsme do toho šli. Byli jsme připraveni již loni, neboť jsme si drželi před soupeři čtyřbodový náskok a již na jaře jsme chtěli bojovat o postup do I. A třídy. Příprava nebyla kdovíjaká, v letním období se kluci několikrát sešli, dali se dohromady a tak dnes jsme tady poprvé v historii Blaníku v I. A třídě a uvidíme. Cíl bude hrát dobrý fotbal, snažit se sbírat body a hrát okolo středu, tabulky. Nechceme spadnout a tak se budeme snažit sestupovým problémům vyhnout. Pokusíme se tým posílit a hrát tak, aby nebyly starosti.

FC Velešín
Stanislav Šálek (útočník): V prvním poločase to bylo hodně bojovné, ale bez šancí na bránu. Do 70. minuty se hrálo pořád ve stejném duchu, pak jsme přestávali stačit a domácí se dostali do tempa a začali mít spoustu standardek, ale nedokázali si pořádně poradit v koncovce. Gratuluji nováčkovi k prvnímu bodu, mají krásné zázemí, tak ať se jim daří.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Slepička Vít - HERZOG Radek, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 8. 2020 20:50
Hodnocení zápasu
25. 8. 2020 12:04
Hodnocení zápasu
25. 8. 2020 11:44
Hodnocení zápasu
24. 8. 2020 11:49
Hodnocení zápasu
23. 8. 2020 20:40
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: remíza

Tip: remíza

Strunkovice jsem pískal ještě v I.B. a nehráli špatně,ale Velešín již pozbíraj nějaké zkušenosti a remízu uhraje.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích