0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 10:30

9.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš potvrdila roli favorita


Branky


9

Hosté rozhodli dvěma brankami ve druhém poločase a udrželi se na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

První půle byla vyrovnaná, ale žádnou velkou šanci nepřinesla. Hosté drželi míč, ale marně hledali skulinu v domácí obraně. Štěstí zkoušel jen z dálky Sznapka. Domácí hráli spíše na brejky. Po jednom z nich pálil Gnahore, ale trefil jen Pelána. Ten samý hráč mohl potrestat zaváhání hostující obrany, ale hlavou gól nedal. 

Domácí po přestávce rozhodli

Po půli měli šance domácí, ale dvě standardní situace od Pokorného jen těsně minuly branku. V 68. minutě nakonec udeřili hosté. Dlouhý míč za obranu si našel Sznapka a povedeným lobem přehodil Jíchu - 0:1. Domácí se snažili, ale své šance v branku neproměnili a Svoboda ze standardky mířil z výborné pozice jen do zdi. v 83. minutě domácí propadli ve středu hřiště, míč si vzal do držení Merdita a pěknou střelou překonal Jíchu - 0:2.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér): Bránili jsme výborně, ale směrem dopředu je to slabota. Chybí nám hráč, který by to vzal na sebe a rozhodnul. Byli jsme vyrovnaným soupeřem a je škoda, že nemáme ani jeden bod. Hostům na nás stačil průměrný výkon.

FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Museli jsme být trpěliví, protože domácí velmi dobře bránili. Začátek druhé půle mám nevyšel. Nakonec jsme ale rozhodli. Žádné body nám nikdo nedaruje. Jsem rád, že jsme jim šli naproti.



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - M. Gnahore [-] (46. F. Nehyba [-] ) , M. Pokorný [-] , V. Švarc [-] , M. Kříž [-] (83. L. Pivonka [-] ) , M. Vacek [-] , R. Svoboda [-] , P. Heide [-] , J. Cejpek [-] , J. Chramosta [-] , V. Bulant [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , T. Mrňa [-] , J. Urbánek [-] - L. Daněk [-] , M. Šimončič [-] , A. Merdita [-] (87. A. Isami [-] ) , J. Sznapka [-] , D. Bartoš [-] (62. J. Dufek [-] ) - F. Krula [-] (85. M. Těšík [-] ) , A. Macek [-] (57. R. Novotný [-] )

ŽK: 36. P. Heide .
Hráči zápasu: M. Pokorný - J. Sznapka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - HOVORKA Miroslav, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jan Žila
Tip experta: výhra domácích

Tady tuším překvapení kola a těsný výsledek - 3:2.

Tip: výhra hostů