A. Dunda 40.
1:3
(1:1)
23. F. Matula
54. C. Lhotecký
62. M. Mach (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zbrojovka veze tři body z Hodonína


Branky


40. A. Dunda - 23. F. Matula , 54. C. Lhotecký , 62. M. Mach (p.)
9

Domácí byli po povedeném začátku sezony v roli favorita, ale svoji roli nepotvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí byli v prvních dvaceti minutách lepším týmem, poté ale Zbrojováci zvedli hlavu, zvýšili aktivitu a byli odměněni prvním gólem. Ve 23. minutě Papežův rohový kop poslal do sítě Fabián Matula - 0:1. Pět minut před pauzou byl nicméně náskok pryč, o což se postaral Dunda, který do sítě dotlačil Michnovu střelu - 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Hosté po přestávce rozhodli

Ve druhém dějství už hrála Zbrojovka prim. Zlom přineslo šest minut a tři klíčové momenty, ve kterých hrál klíčovou roli Claude Lhotecký. V 54. minutě vrátil po další Papežově přihrávce Brnu vedení - 1:2. V 58. minutě jej fauloval domácí Dressler a viděl červenou kartu. A konečně v 62. minutě vybojoval Lhotecký pokutový kop, který proměnil Marek Mach a Zbrojovka vedla o dvě branky - 1:3. Na tomto stavu se již nezměnilo nic. 



Ohlasy k zápasu



FC Zbrojovka Brno B
Martin Maša (trenér): Vítězství nás těší, dnešní zápas byl hodně důležitý jak po psychické stránce kluků, tak pro tabulku. V úvodu jsme byli trochu pasivní, po gólu jsme se ale zvedli a ve druhé půli už jsme byli lepším týmem. Šli jsme výhře naproti a nutili soupeře k chybám. Kluci si za dnešek zaslouží pochvalu, teď už se ale musíme zase soustředit na další zápas. Víme dobře, že v této soutěži není nic zadarmo, každý tu může obrat každého. Divize je ošemetná.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - N. Mihál [-] (76. O. Konečný [-] ) , J. Kosorin [-] (13. V. Čech [-] ) , A. Dunda [-] , P. Bohun [-] , D. Pospíšil [-] (81. I. petrák [-] ) , P. Švantner [-] , D. Urbančok [-] (71. V. Žák [-] ) , D. Michna [-] , R. Sasín [-] (63. P. Kyselka [-] ) , P. Dressler [-]

FC Zbrojovka Brno B
K. Formánek [-] - M. Mach [-] , L. Rogožan [-] , V. Šmíd [-] , Š. Žalud [-] , M. Papež [-] , M. Pyš [-] , D. Slunský [-] (88. D. Peška [-] ) , M. Kamenský [-] , F. Matula [-] (85. P. Gerneš [-] ) , C. Lhotecký [-] (78. M. Banda [-] )

ŽK: 56. R. Sasín , 70. D. Michna - 90. L. Rogožan . ČK: 58. P. Dressler .
Hráči zápasu: C. Lhotecký , M. Papež .
Počet diváků: 321. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - LUKAŠÍK Petr, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Konrád
Tip experta: výhra domácích

Zbrojovka mě zatím výsledkově moc nepřesvědčila. Hodně záleží, jestli budou posilněni hráči z A - týmu, ale očekávám že rozjetý Hodonín vyhraje i tak 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích