4:1
(0:0)
67. O. Kvych
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rygl sestřelil hattrickem Starou Říši!


Branky


56. M. Rygl , 60. M. Dítě , 64. M. Rygl , 84. M. Rygl - 67. O. Kvych
10

Martin Rygl vstřelil po přestávce tři branky a zajistil Tasovicím důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V prvním dějství sice domácí drželi míč a měli územní převahu. Chyběla jim však větší aktivita, a tak nebylo divu, že se šlo do kabin bez branek. Své šance měli i hosté, ale obě zahodili.

Domácí po přestávce rozhodli

O osudu utkání se rozhodlo v rozmezí osmi minut. V 56. minutě se Švejkar protáhl kolem beja hostujího celku a povedeným pasem našel na malém vápně nekrytého Rygla - 1:0. O čtyři minuty později se do centru z levé strany parádně položil Dítě a střelou o zem rozvlnil síť za Jíchou - 2:0. Poté udržel míč Lapeš, přiklepl ho Ryglovi a po jeho střele k tyči z hranice velkého vápna se gólman hostů natahoval marně - 3:0. V 67. minutě hoté snížili. Heide v ryhlém brejku posnul míč na Kvycha, ten si ho zasekl a s přehledem prostřelil Stejskala - 3:1. Poslední branka padla v 84. minutě. Rygl získal míč na své polovině, proběhl hostující obranou a pokračoval sám na Jíchu, kterého pohodlně překonal - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Miroslav Paul (trenér): V první půli se nám dařila výstavba hry již od brankáře, avšak aktivita útočných hráčů úplně v pořádku nebyla, takže jsme sice drželi míč, ale nebyli jsme nebezpeční. Pomohla nám úvodní branka, uklidnilo nás to, začali jsme ještě více dominovat a došli jsme si pro vítězství. Mrzí mě inkasovaný gól, který byl laciný a zároveň jsme mohli dotáhnout ještě více příležitostí do gólu.

FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér): V prvním poločase jsme měli dát dvě branky. Bylo to o první brance, kterou dali domácí po přestávce. Poté jsme se sesypali a domácí začali po hřišti létat.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
M. Stejskal [-] - T. Cihlář [-] , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , L. Hrazdílek [-] , M. Dítě [-] (76. J. Pazdera [-] ) , D. Odehnal [-] , J. Švejkar [-] (83. V. Fajkus [-] ) , P. Horáček [-] (71. R. Lapeš [-] ) , P. Lapeš [-] (87. J. Kříž [-] ) , M. Rygl [-] (87. K. Kučera [-] )

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - F. Nehyba [-] (71. M. Gnahore [-] ) , M. Pokorný [-] , R. Cipruš [-] , V. Švarc [-] , M. Vacek [-] , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , P. Heide [-] , J. Cejpek [-] (71. V. Bulant [-] ) , J. Chramosta [-]

Hráči zápasu: J. Švejkar , M. Rygl .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: HUDEC Martin - JAHODA Jaroslav, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Konrád
Tip experta: výhra domácích

Tasovice jsou doma silným týmem,. Říše se nenechází v ideálním rozpoložení, domácí budou slavit výhru 4:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích