Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Divize D, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná si doma ustřihla ostudu


Branky


10. D. Urbančok , 15. R. Sasín , 18. J. Kosorin , 21. D. Michna , 45. D. Urbančok , 68. P. Dressler (p.) , 76. V. Čech , 77. O. Konečný , 81. A. Dunda
9

Polenský Slavoj doma doslat devět branek a jasně prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté rozhodli v rozmezí deseti minut. V 10. minutě otevřel střelecký účat zápasu Urbančok - 0:1. Za dalších pět minut přesně hlavičkoval Sasín a hosté vedli o dvě branky - 0:2. Tři minuty na to podnikli hosté rychlý kontr po pravé straně hřiště a střílející Kosorin poslal míč o tyč do sítě Čermáka - 0:3. Za další tři minuty propadl centr z levé strany až k Michnovi a ten nekompromisně poslal míč do sítě - 0:4. V samotném závěru prvního poločasu se ještě podruhé v zápase trefil Urbančok - 0:5

Hosté si vedení pohlídali

Kanonáda pokračovala i po přestávce. V 68. minutě hosté kopali penaltu, kterou proměnil Dressler - 0:6. V 76. minutě hosté po ubraněném rohovém kopu podnikli rychlý brejk a na jeho konci byl Čech - 0:7. Hned na to se zapsal do listiny střelců i Konečný - 0:8. Konečnou podobu dal výsledku v 81. minutě Dunda, který se trefil hlavou po centru z pravé strany hřiště - 0:9.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Ján Kubík (trenér): Uděláme jednu chybu a celé se nám to rozpadne místo abychom se semkli a zabojovali. Pro kluky to byla velká škola. Zdá se mi, že si hráči vždy jen přijdou zahrát fotbal, ale to že hrají o čest, za město a za klub jim uniká. Do konce podzimu je ve hře 21 bodů a my se o ně musíme poprat.

FK Hodonín
Pavol Švantner (trenér): Konečně jsme proměnili šance, což byla v minulých kolech naše slabina. Soupeř po čtyřech rychlých brankách odešel psychicky. Soutěž jsme rozjeli dobře, ale pořád jsme na začátku.



Sestavy


Slavoj Polná
P. Čermák [-] - M. Šimek [-] , J. Holub [-] , V. Haala [-] , P. Navrátil [-] - A. Svoboda [-] , J. Klíma [-] (77. P. Juříček [-] ) - M. Drápela [-] (46. V. Voráček [-] ) - M. Pecina [-] , D. Procházka [-] (46. D. Voráč [-] ) , M. Pernička [-] (70. J. Vampola [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - N. Mihál [-] (70. V. Čech [-] ) , J. Kosorin [-] , A. Dunda [-] , P. Bohun [-] , D. Pospíšil [-] (77. I. petrák [-] ) , D. Urbančok [-] , D. Michna [-] (65. P. Kyselka [-] ) , R. Sasín [-] , V. Žák [-] , P. Dressler [-]

ŽK: 29. D. Michna .
Hráči zápasu: D. Urbančok , P. Dressler .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Marinč Lukáš - JULÍNEK Jiří, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: František Kuldan
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou jedním z adeptů na postup. Zápas si pohlídají a hladce vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů