1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 14:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konečně! Dolní Dvořiště ničí sevření. Venkovní smůlu láme ve Frymburku


Branky


23. Z. Vrátil - 52. J. Říha , 56. J. Kubík , 78. T. Zeman
0

Šest utkání odehráli fotbalisté mužstva FK Dolní Dvořiště v nyní probíhající sezóně na venkovních hřištích, jenomže si tak vydobyli pouhý bod za jedinou remízu. Smůla, která svěřence kouče Hoška zužovala je tak po dlouhé šňůře neúspěchů nadobro pryč. Domácí oponent FC Šumava Frymburk B sice v zápase vedl, ale potom se snaživé vervě soupeře neubránil a po třech inkasovaných gólech stál u prvního vítězství dolnodvořišťských na půdě protivníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezačalo to dobře. Dolní Dvořiště opět teklo

Hostující tým na břeh lipenského jezera přijel s jasnou vizí, když chtěl přestřihnout nepříjemně dlouhou šňůru bez venkovního vítězství. Frymburk ovšem nevstoupil na hřiště s tím, že zápas odevzdá a přestože se jedná o poslední tým tabulky, po půli dokonce vedl.

Polovina úvodního poločasu proběhla bez vstřelení branky, když ani jeden zúčastněný celek nedokázal úročit své šance v útočném snažení. První změnu skóre přinesla až šestadvacátá minuta a rezervní tým Frymburku šel do vedení poté, co se prosadil na jaře velice aktivní Zdeněk Vrátil. Ten se ve dvou prvních jarních střetech trefil hned třikrát a razantně tak ovlivnil osobní střelecké statistiky.

Pro tým Dolního Dvořiště to samozřejmě byla těžší situace do následujících minut a přestože se tým kolem zastupujícího kapitána Krenauera urputně snažil, do přestávky s těsným mankem nedokázal udělat nic, co by jej trochu přiblížilo k tolik potřebnému bodovému zisku na půdě svého oponenta.

Frymburk neudržel vedení a zápas prohrál

O přestávce měl trenér Hošek do čeho mluvit a když ztráta byla pouze těsná, nebylo ještě nic prohraného. Instrukce, které fotbalistům hostujícího týmu byly podány, nakonec vedly k úspěchu.

Vstup do druhé poloviny utkání vyšel dolnodvořišťským hráčům dobře, kdy zejména Krenauer podal do hry správný impulz a přestože se netrefil, obrat pak stál na jeho servisu. Během pouhých čtyř minut se vedení zaslouženě zhostili hosté. Nejprve vyrovnal Jan Říha a toho s velkým úspěchem ihned záhy následoval Jakub Kubík. Spokojenost jednoho soka tak přešla k druhému a Dolní Dvořiště bylo hodně blízko svému cíli.

Poslední a rozhodující slovo přišlo v závěrečné čtvrthodině. Nejlepší střelec týmu z příhraničí Tadeáš Zeman zvrátil gólový pust z minulého utkání a završil tak skóre na konečných 1:3 v neprospěch Frymburku, kterýž se stále krčí na dně tabulky a pokusit se krok ke změně může už v dalším hracím víkendu.



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Štefan Hošek (trenér): K utkání jsme přijeli bez několika klíčových hráčů, když mimo hru byl Varhol, Pecha, Mokoš i Koclíř a tak nás určitě nečekalo jednoduché utkání. Začátek zápasu a celkově první poločas nám vůbec nevyšel. Domácí se hnali pořád dopředu a my jen bránili, takže díky vlastní nepřesnosti polovina zápasu svědčila těsnému vedení Frymburka. Druhý poločas nám ale vyšel na výbornou a ještě před hodinou hry jsme třemi góly stav otočili. Domácí úplně odešli a my hru zdárně kontrolovali. Snížit však Šumava mohla ještě před koncem utkání, ale debutant Přibyl si se střelou Salzera poradil. Konečně jsme naplno bodovali i venku a v týdnu by se do tréninku měli zapojit i hráči po zranění. Bohužel ale nejspíš nebude tvůrce hry Krenauer, který vyfasoval berle. Bude to pro nás sice citelná ztráta, ale s Přídolím si doma musíme poradit. Pochválit musím trio Kubík – Krenauer – Marek, ale velký dík patří celému mužstvu a hlavně našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit ve velkém počtu.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
F. Malina [-] - K. Malák [-] (66. M. Neumann [-] ) , J. Micák [-] , T. Kaňa [-] (83. M. Glos [-] ) - R. Mertl [-] (46. D. Antl [-] ) , M. Juhaňák [-] , P. Tichovský [-] , J. Vinecký [-] - Z. Vrátil [-] , J. Rillich [-] , M. Schönkypl [-] (58. J. Salzer [-] )

FK Dolní Dvořiště
F. Přibyl [-] - M. Hajdák [-] , J. Kubík [-] , J. Macanovič [-] , M. Marek [-] - L. Doucha [-] (75. T. Zeman [-] ) , J. Říha [-] (46. V. Lattner [-] ) , T. Macanovič [-] , J. Krenauer [-] , V. Kotlár [-] (82. Z. Rubeš [-] ) - J. Řepa [-] (83. M. Bandík [-] )

ŽK: 33. R. Mertl , 36. T. Kaňa - 12. J. Macanovič , 56. V. Kotlár .
Hráči zápasu: J. Krenauer , M. Marek , J. Kubík .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janda Jaroslav - TURCOVSKÝ Jan (N), HOŠEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.