Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka nabídla deset branek


Branky


0

Souboj sousedů ze středu tabulky přinesl gólové hody, které se divákům musely líbit. Domácí Nová Ves/Brloh B po přestřelce porazila Dolní Dvořiště 6-4. Jak utkání k výsledku dospělo, si můžete přečíst v podrobném reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dokonalý obrat domácích

Divácky atraktivní utkání bylo z počátku opatrné, ale od dvacáté minuty se začaly dít věci. Ve 24. minutě předvedl krásnou individuální akci hostující Řepa, který obehrál tři domácí hráče, poté zatáhl míč k lajně a následně předložil parádní zpětnou přihrávku na penaltu k V. Kotlárovi, který otevřel skóre zápasu, 0-1. O dvě minuty později bylo vyrovnáno. Domácí J. Pouzar využil chybující obranu dolnodvorských, běžel sám na brankáře a rozjásal domácí fanoušky, 1-1. Za další tři minuty si tentýž hráč připsal druhý zásah v utkání, tentokráte po špatně odkopnutém míči se dostal do vápna Ďurica, který předložil míč před prázdnou branku již zmiňovanému Pouzarovi, který měl snadnou úlohu a dokonal obrat Nové Vsi/Brloha B, 2-1. Krátce na to, prakticky ihned po rozehrání ze středového kruhu, bylo opět srovnáno. Zhruba pětadvacet metrů před brankou domácích byl faulován hráč Dolního Dvořiště. Exekuce přímého kopu se zhostil kapitán J. Krenauer a dalekonosnou pumelicí vymetl všechny pavouky Bauerovi brány, 2-2. Ve 36. a 39. minutě dostal domácí do dvoubrankového vedení M. Ďurica, který ukázal všem zúčastněným něco málo ze svého fotbalového umění a dvakrát během tří minut dokázal skórovat, 4-2. Dolní Dvořiště mělo několik slibných příležitostí ke zkorigování stavu, ale nedokázalo zužitkovat ani jednu z nich. V úplném závěru poločasu se však přeci jen podařilo hostům snížit na rozdíl jediné branky, kdy Řepa krásně připravil kulatý nesmysl L. Douchovi před prázdnou svatyni domácích a ten se nemýlil, 4-3.

Vyhrocená druhá půle

Druhá půle začala, tak jako ta první skončila, a to brankou. Ve 47. minutě domácí zahrávali autové vhazování, jehož se zhostil jeden z obránců a míč vhodil na úroveň penaltového puntíku, kde nejvýše vyskočil M. Ďurica, který hlavou zkompletoval hattrick a vrátil domácím dvoubrankový náskok, 5-3. Zhruba po hodině hry byl ve vápně faulován dolnodvorský T. Zeman a rozhodčí Adamovič neváhal odpískat pokutový kop. Sám faulovaný se zhostil jeho exekuce a snížil opět na rozdíl jediné branky, 5-4. Nové Vsi o pár minut později vrátil dvoubrankové vedení obránce Václav Jungwirth, který tak zpečetil výhru domácích na konečných 6-4. Závěr utkání byl velmi vyhrocený, kdy někteří zúčastnění nebyli spokojeni s průběhem utkání a vylévali si srdíčko. To však nemělo s fotbalem nic společného a po udělení žlutých karet se zápas dohrál.



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: K zápasu jsme odcestovali pouze ve dvanácti lidech, když nám bohužel z různých důvodů chybělo několik hráčů. Do toho nám onemocněl gólman Posel. Výsledek je bohužel takový, jaký je, dáme venku čtyři branky a prohrajeme, co k tomu říct? Vysloveně jsme darovali po fatálních chybách v obraně domácím 4 branky a potom vyhrát je velice obtížné. Teď nás čeká těžký domácí zápas s Kájovem, a já doufám, že body zůstanou doma.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
F. Bauer [-] - D. Šolc [-] , R. Postl [-] , J. Šusta [-] (62. V. Jungwirth [-] ) - J. Vejvoda [-] , L. Veverka [-] (45. S. Smieško [-] ) , V. Loucký [-] , J. Baier [-] (70. T. Březina [-] ) , J. Pouzar [-] - M. Ďurica [-] - M. Baier [-]

FK Dolní Dvořiště
F. Přibyl [-] - P. Varhol [-] , J. Kubík [-] , M. Hajdák [-] , P. Koclíř [-] (45. Z. Rubeš [-] ) - V. Kotlár [-] , J. Krenauer [-] , T. Zeman [-] , L. Doucha [-] - M. Bandík [-] , J. Řepa [-] -

ŽK: 90. V. Jungwirth - 62. T. Zeman , 75. M. Bandík , 88. J. Kubík .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - CÁBA Petr (N), ŘÍHA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.